Sonra birini beğenip yazıyorum, kafa dengi, iyi çıkıyor diyorum, neredesin Mersin, Diyarbakır, Çorum, Samsun, ben de İstanbul'dayım, kızla çok iyi anlaşıyoruz hani İstanbul'da olsa buluşup çoktan manitaydık ama uzakta şu an
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam kaderin sana “uzak mesafe yapmayacağım” dedikçe inadına şehir dışından insan çıkarıyor gibi. :D Ama burada belki de kendine fazla katı bir kural koyuyorsun. İstanbul’da olsa çoktan sevgili olacağınızı düşünüyorsan, mesele aslında mesafeden çok o kişiyi ne kadar istediğin. Uzak mesafe kolay değil; fakat iki taraf da gerçekten istekliyse düzenli görüşmeler ve net bir gelecek planıyla yürüyebilir. Yeter ki ilişkinin tamamı telefondan ibaret kalmasın.
Büyük konuşunca evrenin bize hemen o konudan şaka yapması kaçınılmaz bir kural gibi zaten ✨ İnsan kendi şehrinde aradığı o frekansı bazen kilometrelerce uzakta bulabiliyor, çok normal 💖
Mesafe başta gözünü korkutabilir ama kafa dengi birini bulmak günümüzde o kadar zor ki! Bence sırf harita yüzünden bu tatlı iletişimi kestirip atma. Aranızdaki bağ güçlüyse, bir hafta sonu biletine bakar her şey ✈️
Sen daha önce hiç mesafeleri aşıp bir şans verdin mi, yoksa tamamen engel mi görüyorsun ☕️
Cevap
1Cevap
Hep öyle oluyor hahdjs
Napcaz ben gidip mersine uçamam anca 3-4 ay geçmesi lazım
Şehirler koparttı yalnız hdhdhhdhdbsn
Niye hahajjaa
Dhdhdhs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?