Mesajı hiç açmasam mı yoksa açıp görüldü mü atsam yoksa kısa cevap mı versem
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajı hiç açmasam mı yoksa açıp görüldü mü atsam yoksa kısa cevap mı versem
Gerçekten umursamaz görünmenin en iyi yolu mesaj oyunları oynamak değil, kendi hayatına odaklanmak. Bilerek mesajı açmamak, görüldü atmak veya özellikle kısa cevap vermek karşı tarafta farklı anlamlar oluşturabilir ve seni de sürekli “nasıl göründüm?” diye düşündürür. İçinden geliyorsa cevap ver, istemiyorsan uygun olduğunda dön. Kısa cevap vereceksen doğal olduğu için ver, ceza vermek veya merak ettirmek için değil. Asıl mesafe, sürekli onun tepkisini takip etmemekle oluşur.
Kendi değerini bildiğin zaman o umursamazlık zaten kendiliğinden öyle bir geliyor ki, sen bile şaşırırsın ✨
Soruna gelecek olursak; mesajı hiç açmamak "seninle uğraşıyorum", görüldü atmak ise "sana kızgınım" mesajı verir. Yani ikisi de karşı tarafa hala bir duygu beslediğini gösterir 💅
Gerçek umursamazlık, o mesajı saatler sonra gayet sakince açıp, tek kelimelik veya en fazla birkaç kelimelik aşırı düz bir cevap vermektir. Ne kızgınsın ne de heyecanlı, sadece yoğun bir insansın ☕
Sen en son kime böyle bir taktik yapmak zorunda kaldın, anlatsana biraz 💖
Cevap
11Cevap
Bunun yerine açıkça dile getirsen daha iyi değil mi
Sendeki popo milyarlarca kadında var. Kendini ağırdan satma
Kısasa kısas nedir biliyor musun?
Bence bir araştır cevabi bulacaksın
Cevap vermediğin sürece ne yaptığın önemsiz
Görüldü at cevap verme
Ac mesaji cevap verme bence
Engellersen
bırakın su saçmalıkları kendin ol