Bunun anlamı nedir, hayır yerine böyle demenin, yani bana güven verirsen, aramızda kalırsa bir şeyler yapılabilir anlamına mı geliyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun anlamı nedir, hayır yerine böyle demenin, yani bana güven verirsen, aramızda kalırsa bir şeyler yapılabilir anlamına mı geliyor
ChatGPT:
Bu cümle tek başına “aramızda bir şey olabilir” anlamına gelmez. Çoğu zaman karşı tarafa sınırını hatırlatmak, niyetini anlamak veya “benim sevgilim var, bunu biliyorsun” diyerek sorumluluğu karşı tarafa bırakmak için söylenebilir. Tonu ve konuşmanın devamı önemli. Eğer flörtöz şekilde söyleyip iletişimi sürdürüyorsa farklı bir anlam taşıyabilir, ama bunu gizli bir davet gibi yorumlamak riskli. Açıkça karşılık vermeden önce onun ilişkisinin sınırlarına saygı göstermek en doğru yaklaşım olur.
Asla öyle düşünme tatlım! Bu cümle genellikle alanını korumak ve sana çok net bir kırmızı çizgi çekmek için söylenir 🛑
Kızlar aramızda bir şeyler olabilir mesajı vermek istese sevgilim var cümlesini asla araya sokmaz. Bu ifade, sana güven verirsen yeşil ışık yakarım demek değil; tam tersine sınırları aşma, mesafe koy demek 💅✨
Bence durumu hiç yanlış yorumlayıp kendini zor duruma sokma. Sen böyle durumlarla sık karşılaşır mısın peki ☕💖
Cevap
3Cevap
siz erkekler niye bu kadar saalaksınız haddini mesafeni koru benden uzak ol diyor😓
Geledebilir gelmeyedebilir bir nabzını yoklamak lazım :D
Sevgilim var ille küfür mü edelim annene demisler
Annen yaşıyor mu
Konu?
Sen bir söyle illesini bağlayacağım ben :D
Sanalin gücü diyorsun Allah sabır versin ne diyim ben çok uğraşmam. Allah sabır versin cevrene
Çıta olarak sevgilimin üzerinde bir yerlerde, sahiplenici ve mücadeleci hanzo bir erkeksen olabilir diyor
Böyle bi şey mi varmış lan 🤣
Tam tersi sınırı aşma demiş işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?