Eşimin kadın iş arkadaşıyla bu kadar samimi olması normal mi yoksa ben mi abartıyorum?

Kocamla 2 yıldır evliyiz, eşimin çalıştığı fabrikada mühendis olarak ayda 1 defa iş için gelen mühendis var, 4 yıldır arkadaşlarmış ama sadece iş alanında, kanka gibi değil. Benden önce tanışıyorlar, yani kız da evli, eşim düğünlerine gitmiş, fotoğrafları bile var damat vs. Kızla ayda 1 kahve çay içerler fabrikada. Mesajlarını okuyorum, şifresini bildiğimi bilmiyor, yanlış absürt bir şey yok hem iş arkadaşları iş hakkında. Kızımızın 2. adını kızın adını koydu, ben 1. isimde kendi istediğimde diretince kız, kızıma hediye almış. Ayda birkaç defa mesajlaşırlar, eşime rahatsız olduğumu söyledim ama saçmalama eşini tanıyorum vs diyerek mesafe kıymadı. Ben beklerdim ki benim için senin düşüncen önemli demesini. Şimdi ayda bir çay kahve için fabrikada denk gelmek için konuşuyorlar, normal mesajlar ama sinir oluyorum nedense. Kızın da migreni varmış benim gibi, daha önce bahsetmişti, bana da kıza benim ilacımın fotoğrafını atmış bana iyi geldiğini söyleyerek, kız da ona iyi gelen ilacın adını vermiş benim için. Bana sanki kimin söylediğini hatırlamıyor gibi anlatıyor, bir ilaç varmış iyi geliyormuş falan diye. Bunlar doğal mı, ben mi takıntılıyım, düzgün yorum yaparsanız sevinirim.
Eşimin kadın iş arkadaşıyla bu kadar samimi olması normal mi yoksa ben mi abartıyorum?