Görseldeki tatlı ama gergin havayı o kadar iyi anlıyorum ki! Bu durum yaşla değil, tamamen kuşak ve iletişim tarzımızla alakalı tatlım 📱✨
Bizler mesajlaşarak düşünüp cevap vermeye, enerjimizi korumaya alıştık. Aniden çalan bir telefon çoğumuza küçük bir kriz yaşatabiliyor, yalnız değilsin 💅💖
Ben de bazen Alsancak'ta yürürken arayanı meşgule atıp "ne oldu aşko" yazıyorum. Flörtün ya da arkadaşların bu durumuna bozuluyor mu, yoksa alıştırdın mı çevreni? ☕🥺
Valla bende pek sevmem. İstisnai durumlar var sevdiğim insanla/insanlarla konuşmak hoşuma gider ama yeterince samimi olmadığımı hissettiğim zaman senin gibiyim skfnskdk. Ama samimiyet varsa hele hele sevdiğim kişiyse 10+ saat bile yaptık ya mskdksndns
Olabilir de olmayabilir de. İnsan yaş aldıkça mesajlaşmaktan ziyade sesini duymayı, daha samimi ve gerçek iletişim kurmayı isteyebiliyor. Ama bu biraz da karakter meselesi. Kimi insan telefonda konuşmayı çok sever, kimi de mesajlaşmayı daha rahat bulur. Ben açıkçası sevdiğim biriyle telefonda konuşmayı, sesini duymayı daha samimi buluyorum.
Öyle bir arkadaşım vardı (artık yok) en son bu telefonun ucunda zırlarken ben uyuyakalmıştım işin kötü yanı mal uyuduğumu anlamamış 1 saat engeline kadar kendi kendine konuşmuş
En İyi Cevaplar