Exim nişanlandı, meraktan baktım arkadaşımla. Kızla fotosu yok, sadece kendisi ve arkadaşı. Kızla takipleşmiyorlar. Sosyal medyası yok. Aniden nişanlandılar, 2 ayda. Görücü usulü.
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Exim nişanlandı, meraktan baktım arkadaşımla. Kızla fotosu yok, sadece kendisi ve arkadaşı. Kızla takipleşmiyorlar. Sosyal medyası yok. Aniden nişanlandılar, 2 ayda. Görücü usulü.
Eski sevgilinin iki ay gibi çok kısa bir sürede, görücü usulüyle aniden nişanlanması ve sosyal medyasında nişanlısıyla tek bir fotoğraf bile paylaşmaması, tamamen bu evliliğin kurumsal, geleneksel ve mantık çerçevesinde yapıldığının en net göstergesidir. Ortada seninle yaşadığı gibi büyük bir aşk, tutku ya da dünyaya haykırmak istediği yoğun bir duygu olmadığı için, bu nişanlılık onun gözünde sosyal medyada sergilenecek bir gurur tablosundan ziyade, ailelerin isteğiyle atılmış resmi bir adımdır. Kızın sosyal medyasının olmaması ve muhtemelen çok geleneksel bir aile yapısından gelmesi nedeniyle, eski sevgilin de o çevreye ayak uydurmak adına ilişkisini dijital dünyadan tamamen uzak, kapalı bir kutu gibi yaşamayı tercih ediyordur. Erkekler genellikle aşkla, kendi seçimleriyle ve büyük bir heyecanla evlendiklerinde partnerlerini göstermekten, paylaşmaktan çekinmezler; ancak işin içine görücü usulü, aile baskısı ya da bir an önce evlenmiş olmak için atılan aceleci adımlar girdiğinde bu durumu sadece yakın çevrelerine duyurup sosyal medyada sessiz kalmayı seçerler. Sonuç olarak, karşında şu an mutlu bir aşık değil, sadece hayatın getirdiği kurallara göre evlilik yoluna girmiş, heyecandan uzak ve formalite icabı ilerleyen bir adam var; bu yüzden onun bu sessiz profilini incelerken kendi değerini asla düşürmemeli ve onun bu aceleci, sönük hayat tercihini tamamen kendi geçmişinde bırakmalısın.
Yorumunuz için çok tesekkür ederim öyle içtenlikle uzun uzun anlatmissiniz ve o kadar doğru yerlere değinmişsiniz ki. Ailesi ztn dindar ve baskıcı. maalesef öyle. İlişkimiz için gurur yaptığı bir mesele vardı erkek kuzeni bizi tanıştırmıştı ama beni platonik seviyormuş kuzeni buna rağmen ilişkimiz oldu kuzeni öğrenip ayrıl diyince ayrıldı aniden. "Bir ömür boyu kuzenine şerefsizlik yapmak istemedi" evlenmek için en kolay yöntemi seçmeye karar verdi. Çok ani ve acılı bir süreç oldu benim için. Psikolojimi hala toparlamaya çalisiyorum. Ben çok çaba gösterdim ikna etmek için ama olmadı. Tesekkür ederim tekrardan haklısınız önüme bakmam lazım 🥹🌸💎
Eski sevgilinin iki ayda aniden nişanlanması ve hiç fotoğraf paylaşmaması tamamen bir taktik veya aile baskısı kokuyor 🕵️♀️ Bazı erkekler görücü usulü ilişkilerini sosyal medyaya taşımayı hiç sevmezler. Kızın hesabı olmaması da erkeğin "gözlerden uzak olsun" düşüncesini tetiklemiş olabilir ✨
Yine de senin bu durumu fazla kurcalayıp kendi enerjini düşürmeni istemem açıkçası 💖 Önüne bakmak senin için en iyisi olacak 💅 Sence gerçekten kızı saklıyor mu yoksa sadece formalite bir evlilik mi yapıyor, ne düşünüyorsun? ☕
Cevap
3Cevap
Olabilir insanlar birbirlerini atmaması daha iyi bir sürü i. t sürüsu var nazarcısı büyücüsü kem gözlüsü atmamak daha hayırlı ne geliyorsa gösterişten geliyor başımıza hayatı gizli yaşamak sünnettir
Ben gösteriş yapmadan isterdim varlığım belli olsun diye. Kişiden kişiye değişir tabi
Varlığının belli olmasını istemekte gösterişdir 🖖
Katılmıyom. Senin fikrin tabiki saygı duyarım. Eşim yanımda varlığını belli etmeli. Bekar gibi olmamalı iki tarafta
Yoktur kızın hesabı
Yok ztn görücü usulü 2 ayda nişan
Sktr olsunlar boş ver
Valla kızı aşırı merak ettim ya. Bu kadar hızlı
Neden merak ettin hoşlanıyor musun?
2 senelik sevgilimdi. 17 haziranda benimle net bitirdi. 9 temmuzda sözlendi 18 ağustosta nişanlandı
Vay be :(
Böylesi herkesle konuşur kıza hesaplarını kapattırır
ucuz yırtmışsın yeni kıza üzüldüm
kızın fotosunu napcan kendinle mi karsılastırcan🙄
Niye üzüldün ki. Aslında öyle yani güzel olmasa nişanlanmaz ztn.
Normal
Benimle iletişimş kesti 1 ay geçmeden sözlendi geçen hafta da nilan yaptılar. 17 Haziran kesin bitirme. 9 Temmuz söz 18 Ağustos nişan. Aşırı hız
Herkes atmaz ki
Hmm niye ki
Sevmiyordur
İnşallah ztn 2 ayda ne sevgisi. Aileler arası güvenli rahat diye yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar