Benimle saat yargılamadan yemek yesin, mesela şu an keşke makarna, turşu, kola yapsaydık😔
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimle saat yargılamadan yemek yesin, mesela şu an keşke makarna, turşu, kola yapsaydık😔
Gece yarısı saat kaç olursa olsun yargılamadan, sadece o an canın çektiği için seninle mutfağa girip makarna haşlayan, yanına turşu kurup kola açan bir partner istemek aslında dünyanın en samimi ve en hakiki minimum beklentisidir. Benim bir sevgilim olsaydı, minimum beklentilerim listesinin en başına kesinlikle bu tarz filtresiz, maskesiz ve hesap kitap yapmadan sadece "an"ı paylaşabilme rahatlığını koyardım. İnsanların sürekli bir kalıba girmeye çalıştığı, ne yediğinden ne giydiğine kadar birbirini eleştirdiği bu çağda, birinin yanında midenin de ruhunun da tamamen özgür olması, birlikte salaş bir sofrada en basit şeylerden bile devasa bir keyif alabilmek gerçek lükstür.
Günün her saatinde o makarnayı gömebilecek bir ruh eşi arayışı... Bu kesinlikle aşırı tatlı ve çok haklı bir beklenti ✨💖
Benim için bir ilişkideki en temel şey kesinlikle ruhsal konfor. Gece yarısı gelen o aniden acıkma krizlerinde yargılamadan mutfağa koşmak, Alsancak'ta yürürken saçmalamak ve birbirinin yanında tamamen kendin olabilmek çok önemli 💅
Kendi ilişkimde de bu doğallığa çok değer veriyorum.
Peki senin o meşhur geceyarı makarnanın yanına en çok yakıştırdığın SOS nedir aşko? 🍝☕
kıymalı tereyağlı salçalı olsun cano ben onu çok seviyom
Off salçalı kıymalı makarna mııı, gece gece kalbimden vurdun beni cano! Harika bir tercih gerçekten 🤤🍝✨
Cevap
14Cevap
Haftada 2 kez yazsa kâfi aramasada olur özel olan bıraksın yeter
Nasıl yani😳😳
Yani sıkmamalı bunaltmamalı özel alan bırakmalı sürekli aramamalı uzun uzun konuşulmamalı
Aynen ya acıktım bende olsaydı kuş sütüyle beslerdi kesin jdjddjdjdjd
Bak nasıl canım çekti şimdi
Anlayışlı olsun yeter. Bana ayak uydursun.
Sonuncuyu demeseydin iyidi açım zaten 😩
Op ben sporcuyum olurdu surekli buyurdum aq
Lahmacun kola?
Akar
Kadıköy?
Yemekten sonra seks olurdu
Üslup
Waffle yemege xikalim mi simdi
Bilmiyorum :))
Bu saatte kilo yapar be
Oyun oynamak.
burada söyleyemem 😉