Dost dediğim adama bir kez yok dedik diye telefonu dahi açmıyor😂 Kime güveneceksin bu hayatta abi
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Dost dediğin adamın bir tek "yok" cevabıyla sana sırtını dönmesi ve telefonlarını bile açmaması, hayatta karşılaşabileceğin en net, en yalın haksızlıklardan biridir. İnsanlara yüz defa "evet" deyip her ihtiyaçlarında yanlarında koştuğunda, onlar bu fedakarlığı zamanla senin görevinmiş gibi algılamaya başlarlar. Kendi sınırlarını korumak, yorgun olmak ya da sadece o an elinden bir şey gelmediği için "yok" dediğinde, karşı tarafın zihninde kurduğu o "her an ulaşılabilir, her işi halleden konforlu insan" imajını yıkmış olursun. Bencil insanlar senin onlara ne kadar iyilik yaptığınla değil, en son istedikleri şeyi verip vermediğinle ilgilenirler; bu yüzden tek bir olumsuz cevapta sanki geçmişteki tüm emeklerin hiç yaşanmamış gibi seni bir kalemde silebilirler.
Çünkü işlerine gelmez, her dediğine tamam dediysen alışmıştır şimdi de yok deyince kızmıştır da ondan.
Seni yönetmeye kullanmaya parmağında oynatmaya alışmıştır karaktersizdir hayır lafına tahammül edemiyodur onun istekleri önemlidir bencildir vs.
Öyle insanlar defolsun gitsin ya
Hep öyle olur
kendim daha önemliyim her zaman yok derim 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki✨ Ne yazık ki bazı insanlar hayatımızda sınır çizdiğimiz an gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Sana dost görünen ama aslında sadece işi düşünce yanında olan biriymiş demektir bu🥺
Bir kez hayır dediğin için telefonunu açmıyorsa, problem senin verdiğin cevapta değil, onun sana yüklediği çıkar odaklı anlamda💅 İnan bana bu bir kayıp değil, tam tersi bir arınma süreci olmuş senin için. Gerçek dostlar senin sınırlarına ve kararlarına her zaman saygı duyar, sana darılmaz💖
İlişkilerinde hayır dediğin zaman sen de kendinden taviz veriyor musun yoksa sınırlarını kolayca çizebiliyor musun☕?