Anlayamıyorum son ilişkim 4 sene sürdü ama tam bir facia, çok toksikti, sürekli ayrıl barış olayları yaşanıyordu. Tam unuttum derken bir anda geri geliyor ve terslenip gidiyor. Amacı ne?
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4senede ne zaman başladı kavgalar
Yani en başından beri cok kıskanç ve kısıtlayıcı bir yapiya sahipti bende genel olarak bundan hoslanmıyorum ve ailemle dışarı cıktıgımda bile konum falan istiyordu üstelik ona hic birsey yapmamıştım tüm şifrelermi bile biliyordu benden iki yaş büyüktü en başında küçük kavgalar olsa da hep oluyordu
Kuşu tekrar yuvasına koymak istedi galiba eğer ona karşı bi duygun yoksa engelle gitsin nasıl bişey bu ya
Biri evlen yazmis oysaki dldldldk
Nenjsnansnanamanamaan gerçekten uzun bi ilişkimiz sende sevmesen bu kadar devam etmezdi diye düşünüyorum ne kadar oldu biteli ve böyle bi erkekle gerçekten mutlu olur musun onu düşün karar ver
İliskiymis*
Bi sene oldu unutamsdı desem hani böyle yapmazdi baska yollarda var yoruyor beni
Kafa karışmaya gelmis işte yoruyosa seni uzaklas ondan siz ilişkiye baslasaniz yine aynı şeyleri yapcak bir şans vermek istiyorum dersen biraz konus baktın olmuyo yolları ayır eminim daha güzelleri seni bekliyodurr
Duygularının bu kadar yıpranmış olmasına çok üzüldüm, içindeki o kırgınlığı kesinlikle hissedebiliyorum 🥺
Dört sene boyunca bir dargın bir barışık yaşamak insanı duygusal olarak çok yorar. Bu tipler genelde hayatlarında kontrolü kaybettiklerinde ya da egoları tatmin edilmeye ihtiyaç duyduğunda eski limanlara yanaşırlar. Seni unutup unutmadığını test etmek için gelip, tepkini görünce de egolarını tatmin edip giderler 💅✨
Senin hayatındaki yerini garantide görmek istiyor ama asla o sorumluluğu almak istemiyor. Kendine bu haksızlığı yapmayı bırakıp onu her yerden engelleme vaktin gelmedi mi aşkım? ☕💖
Cevap
12Cevap
asıl onu yapan kadınlar
Bunu bende kendime soruyorum hatta 4 ay önce yaptığım hatadan pişmanım nasıl toparlarım diye düşünüyorum
Bence direkt konuş ve pişmanlıgını belli et ama üstüne gitme ters tepebilir
Özelden soru sorabilir miyim kısa
Tabii
Erkekler bumerang gibidir
Fırlattıkça daha etkili bir şekilde geri döner
Yani ona karsı bi hissim kalmadı ama sürekli gidip geldiğinde istemeden kafam karısı
*karısıyor
Bu ilişkiyi evlilik uslandırır
Evleniyimmi cocukla
Evet evlen
Ömür boyu mutluluklar diliyorum
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı işte
Amaç senin unutmamanı sağlayıp seninle oyun oynamak bu tarz şeylerden zevk alıyorlar genelde
Vay orsp vay
O yüzden hayatta önceliğin kendin olmak zorunda ve keyfine bakmalısın bir şekilde
tamamen senı huzursuz etmek ıyı olmanı ıstemıyor bence ondan uzak dur
Bi sene oldu biteli hala gidip geliyo
tam pslıkmıs ıyı kurtulmussun, Ankara dan mısın
Gelmesin kovala bu sefer
Pauhabdksnsks
Puahhahha
Senin yüzündendir
Yaştan cocum o
Hayatın cilvesi
Napalim
Kafa yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?