Sevgilimden nasil ayrilirim?

1,5 yildir suren bir iliskim var basta gayet iyiydi cocuk da gayet olgun birine benziyodu zaten once arkadas olarak basladik sonrasinda sevgili olduk hatta eski sevgilimle (o zamanlar eski degildi) yasadiklarimi falan kendisiyle paylasiyodum o da oldukca toxic biriydi yani iliskide nefret ettigim davranislari gayet iyi biliyor. Sorun su ki iliski ilerledikce kendisinin basta tanidigim gibi biri olmadigini fark ettim yavasca tasindiktan sonra ise daha da kotu oldu. Asiri derecede seviyo ve bu sevgi hos tarzda bi sevgi degil takinti gibi asiri derecede darliyo yapma dedigim seyleri yapip hoslanmadigim sekilde konusmaya devam ediyo. "gunaydin askim" yerine sadece "gunaydin" dersem eger tartisma cikariyo. bugun yine ayni sekilde bi tartisma cikardi regl oldugumu ve kisaca susmasini soyledim cunku sancimdan kivranirken tartismak istemiyodum karnim agiriyo dedim kendisi de "benim de stresten karnim agridi tartistigimiz icin" dedi. uykum var diyo uyu diyorum ama sen beni kollarina alip sarilmazsan uyuyamam ki diyo garip bisi oldu yani bu iliski beni ben oldugum icin degil de ona hissettirdiklerim icin seviyo. yakin zamanlarda da ogrendim ki en son tartismamizdan sonra bileklerini sey etmis anladiniz iste ve 💀 defteri varmis biz tanismadan once gitmeden once herkese not birakmis teker teker elveda mektubu gibi. tanisip sevgili olduktan 2 ay sonra da yazmayi birakmis senin sayende hayattayim diyo. daha once profosyonel yardim "almis" ama doktorlarin ona dedikleri "hosuna gitmemis" ve ona gore doktorlarin bi bildigi yokmus ilac da kullanmis zaten zamaninda cesitli psikolojik rahatsizliklsri var. ayni sekil ailesinde de var o yuzden ailesini arayamiyorum isi daha da kotu yapar. yakin arkadaslarinda arayabilicegim kimse yok en yakini sanal, biri ayni onun gibi 💀 meilli lafi bile gecse tetiklene bilir oburleri de Şu an sehir disinda ki zaten yapicak olan illaki yapar sabah bekler gece yapar. Ayrilmayi cok istiyorum cunku artik cok daraldim yapamiyorum ama kendisinin 💀 haberini almaktan da cok korkuyorum cunku her ne olursa olsun kimsenin sebebi olmak istemem ve o kadar zaman gecirdik eskisi gibi sevmesem de deger veriyorum ama bunun sonsuza kadar da devam edemeyecegini biliyorum. polise de ihbarda bulunamiyorum ne yapicagimi bilmiyorum bi fikri olan var mi?

Sevgilimden nasil ayrilirim?