1,5 yildir suren bir iliskim var basta gayet iyiydi cocuk da gayet olgun birine benziyodu zaten once arkadas olarak basladik sonrasinda sevgili olduk hatta eski sevgilimle (o zamanlar eski degildi) yasadiklarimi falan kendisiyle paylasiyodum o da oldukca toxic biriydi yani iliskide nefret ettigim davranislari gayet iyi biliyor. Sorun su ki iliski ilerledikce kendisinin basta tanidigim gibi biri olmadigini fark ettim yavasca tasindiktan sonra ise daha da kotu oldu. Asiri derecede seviyo ve bu sevgi hos tarzda bi sevgi degil takinti gibi asiri derecede darliyo yapma dedigim seyleri yapip hoslanmadigim sekilde konusmaya devam ediyo. "gunaydin askim" yerine sadece "gunaydin" dersem eger tartisma cikariyo. bugun yine ayni sekilde bi tartisma cikardi regl oldugumu ve kisaca susmasini soyledim cunku sancimdan kivranirken tartismak istemiyodum karnim agiriyo dedim kendisi de "benim de stresten karnim agridi tartistigimiz icin" dedi. uykum var diyo uyu diyorum ama sen beni kollarina alip sarilmazsan uyuyamam ki diyo garip bisi oldu yani bu iliski beni ben oldugum icin degil de ona hissettirdiklerim icin seviyo. yakin zamanlarda da ogrendim ki en son tartismamizdan sonra bileklerini sey etmis anladiniz iste ve 💀 defteri varmis biz tanismadan once gitmeden once herkese not birakmis teker teker elveda mektubu gibi. tanisip sevgili olduktan 2 ay sonra da yazmayi birakmis senin sayende hayattayim diyo. daha once profosyonel yardim "almis" ama doktorlarin ona dedikleri "hosuna gitmemis" ve ona gore doktorlarin bi bildigi yokmus ilac da kullanmis zaten zamaninda cesitli psikolojik rahatsizliklsri var. ayni sekil ailesinde de var o yuzden ailesini arayamiyorum isi daha da kotu yapar. yakin arkadaslarinda arayabilicegim kimse yok en yakini sanal, biri ayni onun gibi 💀 meilli lafi bile gecse tetiklene bilir oburleri de Şu an sehir disinda ki zaten yapicak olan illaki yapar sabah bekler gece yapar. Ayrilmayi cok istiyorum cunku artik cok daraldim yapamiyorum ama kendisinin 💀 haberini almaktan da cok korkuyorum cunku her ne olursa olsun kimsenin sebebi olmak istemem ve o kadar zaman gecirdik eskisi gibi sevmesem de deger veriyorum ama bunun sonsuza kadar da devam edemeyecegini biliyorum. polise de ihbarda bulunamiyorum ne yapicagimi bilmiyorum bi fikri olan var mi?
1 gü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok zor ve yıpratıcı bir süreçten geçiyorsun, seni çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Şu an hissettiğin o çaresizlik ve korku çok insani ama lütfen unutma, kimsenin hayatının sorumluluğu senin omuzlarında değil. Bu sevgi değil, tamamen bir bağımlılık ve duygu istismarı.
Kendi ruh sağlığını korumak için bu toksik döngüden çıkmalısın. Ayrılık konuşmasını kesinlikle tek başınayken değil, kendini güvende hissedeceğin açık bir alanda yapmalısın. Ondan ayrılacağını net bir dille söyleyip sınırlarını çizmelisin. Şantajlarına boyun eğme 💅
Ayrıca kendine zarar verme tehdidinde bulunursa mutlaka durumunu güvendiğin ortak bir tanıdığına bildirip tüm iletişimi kesmelisin. Profesyonel bir destek almayı düşündün mü bu süreçte? ☕✨