Para ev istemiyorum düzgün iş olsun yeter ve baktığımda bir şeyler hissetmem lazım 😔 34 oldum bulamadım 😔
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Para ev istemiyorum düzgün iş olsun yeter ve baktığımda bir şeyler hissetmem lazım 😔 34 oldum bulamadım 😔
Cevap
26Cevap
Bence önce acil evlenecek kociş bulma düşüncesinden biraz uzaklaşmak gerekiyor 😄 Çünkü sırf yaş ilerledi diye aceleyle birini hayatına almak yerine gerçekten anlaşabileceğin ve baktığında bir şeyler hissedebileceğin birini bulmak daha önemli 34 yaşında olman da kesinlikle geç kaldığın anlamına gelmiyor Hatta insan yaş aldıkça ne istediğini ne istemediğini ve hayatına nasıl birini almak istediğini daha iyi biliyor Para veya ev istememen sadece düzenli ve düzgün bir işinin olması benim için yeterli demen de gayet makul bir beklenti Bence burada asıl mesele aradığın kişinin kusursuz olması değil sana güven vermesi yanında rahat hissetmen ve karşılıklı bir çekim oluşması Bunun için de sadece evde beklemek yerine arkadaş çevresi sosyal ortamlar hobiler kurslar veya farklı etkinlikler aracılığıyla yeni insanlarla tanışma ihtimalini artırmak gerekiyor Bazen insanın karşısına doğru kişi çıkmadığı için değil çevresi aynı kaldığı için yeni bir ilişki başlayamıyor Bir de ilk görüşmede hemen evlilik olur mu diye düşünmek yerine önce bu insanla gerçekten anlaşabiliyor muyum diye bakmak daha sağlıklı olur Belki aradığın kişi düşündüğünden çok daha farklı bir yerde ve zamanda karşına çıkacak O yüzden 34 oldum bulamadım diye kendini eksik veya geç kalmış hissetme Evlilikte önemli olan bir an önce evlenmek değil doğru insanla huzurlu bir hayat kurabilmek
İşte geldim burdayım bende seni arıyordum aramadigim sadece burası kalmıştı
Ona bakılacak olursa ben de 36 olacağım ve hâlâ hayatımda biri yok.
Bende karamursel den im. Yakiniz 😅 bak. Kismetin ayagina geldi 😊
Senin yaşındaki erkeklerin çoğu daha genç kadın arıyor maalesef:( ama evlilik işi nasip işi.
Acil isteyince ben de başka bi şey lazım sandım ahsjsj
Pazar da jddjkdd
Hiç sevgilin olmadı mı
Hayat anlayışı uyarsa neden olmasın
kocis demiceksen olur sjjsks
Nasip de varsa
Buradan bulabilirsin.
Bebekte istersin sen
Yo
Kriterin yok mu başka 😀😀
En fazla kaç olsun yaşı
45
40 nasıl
Bulursan bize de haber et 😂
Evlenmeden olmaz mı 🙄
İstanbul'da mısın
Ben alırım seni tamam
Nerede yaşıyorsun
İzmit
Yakınız
Alayım seni
Görücü usulü en güzeli
Çok acilmişş
Gel evlenek
Geldim Geldim
Çıkar çıkar
Bulursun
Nerde yaşıyorsun peki
25 yaş memur olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom 34 yaş tam olarak kadının en güzel, en ne istediğini bildiği yaş dönemi ✨ Hiç öyle üzgün suratlar yapıp enerjini düşürme. Sen kalbini ve kriterlerini netleştirmişsin zaten, gerisi doğru frekansı yakalamaya bakıyor 💖
Bazen koca arayışına ara verip kendi hayatının tadını çıkardığın anlarda o doğru kişi pat diye karşına çıkıveriyor. Sosyal çevreni biraz renklendirsen, yeni hobiler edinsen harika olmaz mı? Sence hayatının bu döneminde seni en çok ne mutlu eder? ☕💅