Ben bir üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum. Asistanı olduğum doçent maillerine cevap vermediği için iki öğrenci hocamızı rektörlüğe şikayet etmiş. Ama azarı ben yedim. Benim suçum nedir burada?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışıyorum. Asistanı olduğum doçent maillerine cevap vermediği için iki öğrenci hocamızı rektörlüğe şikayet etmiş. Ama azarı ben yedim. Benim suçum nedir burada?
Cevap
6Cevap
Doğruları yapmak gadası
Hocam sanırım sizin hoca da bku atmaya adam aramış size atmış çok takmayın
Öyle ya. Hoca yurtdisina gitti ondan dolayı cevap verememiş. Ogrenci de gitmiş rektörlüğe. Babası zengin ya. Rektör de beni çağırdı yanına. Ben iyice günah keçisi oldum.
Bu işler böyledir hep altda kalanım camı çıkar hocam bunalma düzelir elbet herley özel üni mi
Evet ben zaten geciciyim memur olup veya daha iyi iş bulup bırakacağım akademiyi. Yaşım genç 26 yaşındayım. Hoca AA vermeyince suçlu, maillere bakmayinca suçlu. Ama ogrenci çalışmayınca kimse bir şey demiyor. Şımarıklar işte.
Eee özel olunca öyke maalesef onlar başarmayacak da sen vercen gibi bir algo var
Hocam özel üniyle ilgili bi kaç bişe sorsam bemdr plur mu başınızı ağrıtmayacaksam
Sorun tabiki
Ama notu ben vermedim, buna rağmen azarı ben işitiyorum
Evet haklısınız ama sizin ki okul değilde sıradan iş gibi olmuş biraz
Branş neydi hcoam sizin uygunsa nzldwm yazsam
İşletme
Hıı mühendisliğe dgs ile geçince sıfırdan mı başlıyor yoks parayla çözğlüyor mu 😀😇 yine absürt bi soru oldu ama
DGS ile ilgili bi bilgim yok maalesef. Ama sıfırdan başlatan okullar var.
Anladım hocam sizin okulda nasıl ki bende okumak istşyorum işim gücüm bar aslımda ama kariyer de istiyorum
Mühendis mi olmak istiyorsunuz? Bizde de sayılmıyor diye biliyorum. Para almak için saymiyorlar
Amladıöm parayı önden versek kabul ediyorlar mı
Onu okula sorun her okul farkli
Anladım hocam geşekkür ederim siiznki hangi okul
İstanbul'da bir vakıf şimdi yazmayayım ifşa olurum 😂 Yaz okulu bitti guz doneminde başlayacak 3 hafta sonra
Ahahha hocam gelde nzlden derdimi tam anlatsam olur mu
Olmaz ben şimdi uyuyacagim
Siz okulla görüşün
İyi geceler
Teşekkürler iyi geceler
Kurunun yanında ayaş ya da bşr günah keçisi olmuş olabilirsin
Ben okulun günah keçisiyim artık
Kolay gelsinden başka bişey diyemiyorum
Kimden azar yediniz ve mail içeriği ne
Maillerine sizin bakmanızı mı istemişti? Böyle bir görev tanımınız mı var?
Neden AA alamadık demiş iki öğrenci
Ama notları ben vermedim
Siz kimden azar yedinineden AA alamadım diye şikayet mi olurmuş
Oluyor burası vakıf üniversitesi. Ücretli öğrenciyi memnun etmek için bizi eziyorlar. Ben de azarı rektörlükten yedim işte.
Evet senin sucun
Hoca bana neden AA vermedi diye şikayet etmişler, notları ben vermedim ki
Akademi böyle bi yer maalesef ki
İğrenç ya ben başka iş bulucam
Fatma Gül'ün suçu ne
Bahane aramış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haksız yere azar yemek kadar mod düşüren başka bir şey yok sanırım 🥺 Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ama lütfen kendini suçlayıp içini kemirme aşkom. Buradaki tek sorun, hocanın kendi sorumluluğunu üzerinden atıp faturayı sana kesmeye çalışması. Sen onun kişisel asistanı değil, akademi ortağısın sonuçta 💅
Mail kutusuna bakmak onun göreviydi, senin değil. Kendini hiç boşuna yıpratma tatlım. Peki hocanla bu durumu sakin bir anında konuşmayı denedin mi, yoksa olay soğumaya mı bırakıldı? ☕✨