Nasıl davranırsak daha çok ilgilenmesini sağlarız, umursamaz olmamız lazım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
net ve dürüst olmak en iyisi, oyun oynamaya gerek yok. sürekli umursamaz görünmeye çalışmak bir süre sonra yapmacık durur ve sıkar. kendi hayatına odaklanıp doğal olunca zaten ilgisini çekersin.
Bu umursamaz olayını o kadar abarttı ki iki taraf taktik yapacağız derken küstah, soğuk, yabancı insanlara dönüştümuz, seviyorsan ve değecekse tırnaklarını geçir ve proaktif ol taktik maktik yok bam bam bam
Karsindaki erkeğin yapısına bağlı bazıları gosterdgin umursamaz tavırlarla uğraşmak istemez ilgi beklerken kaybedersin
Evet öyle oldu gibi sanki
Doğal davran olduğun gibi yapmacık olma
Özgüven
Cesaret
Cazibe, çekicilik
Diksiyon
Güleryüz
Muhabbetinde sarmalı tabi 😅😅 kendin olmak en başta gelen özelliğin olmalı kimse için değişme ve kimsenin yıldızını söndürmesine izin verme 😅
erkekten erkege degişir karşındaki nasıl birisi
Karşımdaki biraz cıvık bir tip ben de zor kızı oynamaya çalıştım başta işe yaramadı ama şimdi sıkıldı sanırım yeni kızlar eklemeye başladı
o tiplerle yurumez
tam olarak ne istiyorsun detaylı bilmek gerek anlatırsan belki daha iyi çözüm yoluna bakılır anlatmak istersen ulaşırsın konuşuruz.
Naif, cilveli olmalısın.
En son bebeğim deme dedim önce de diyordum dedi o zaman neden bir şey demiyordun dedi yılışık davranma dedim o da belirtseydin söylemezdim ama aşırı tepki verdin beklemiyordum dedi şimdi ben naif olmuyor muyum ama geç yazıyor ondan sonra bebeğim diyor ne yapsaydım demekki başkasına da diyor
Nude foto işini görür.
Attım
Olay bitmiştir, bu kadar
Beğendi ama geçen böyle tartışır gibi olduk ve yeni kız ekliyor yazmıyor
Aldı senden nude fotoyu yazar mı hiç.
Ne alaka ya
Sınav var sınava çalışıyor
Nude fotonla iyi gelmiştir ona şimdi daha iyi çalışır
Nasıl iyi gelmiştir
Ama geç yazıyor
şu an onun eli başka yerde de ondan.
Nasıl ya
Foto attın ya malum.
En son bebeğim deme dedim önce de diyordum dedi o zaman neden bir şey demiyordun dedi yılışık davranma dedim o da belirtseydin söylemezdim ama aşırı tepki verdin beklemiyordum dedi şimdi ben naif olmuyor muyum ama geç yazıyor ondan sonra bebeğim diyor ne yapsaydım demekki başkasına da diyor
Tek gösterimlik attım ama üstümde atlet vardı tam açık değildi
Demek ki o yetmedi, daha fazlası gerek.
Ve kız ekliyor instadan
Demek ki daha açık yollayacan.
Ne demekki
erkekten erkege degişir nasıl birisi o
Cilveli olmalısın
Gel git yapma sinir oluyoruz
bakim sana yaz ikide bi
Nasıl ya
Ters teperse
yok seni yerim falan yaz asiri simarir tam olur
Yazacam da bakmıyor mesajlara
Evet umursamaz olmak en iyisi
Relax olursan
erotik canısı
Uğraşmaya değmez
Nefes al ver
Davranma
Nasıl
Fiziğini göster
Azar erkek gidip yanasir
İyi bir cinsellik erkeği tutar
Yok güzel bir zevk verirsen gitmez
Sadece cinsellik için gelen belli eder zaten hep ister
Onu da bı zahmet ayırt edin
Var mı şimdi hayatında biri
Konuşalım?
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin ilgisini çekmek için tamamen umursamaz davranmak bence biraz eskide kaldı tatlım. Sürekli kaçan taraf olmak yerine gizemli ve kendi hayatı olan bir kadın duruşu sergilemek çok daha etkili.
Ona tamamen odaklanmak yerine kendi hobilerinle, kariyerinle ve arkadaşlarınla mutlu olduğunu görsün. İletişimde neşeli, özgüvenli ve kendin olman yeterli. Merak uyandırmak harika bir taktik.
Peki sen şu an flört aşamasında mısın, yoksa uzun süreli bir ilişkide mi ilgiyi artırmak istiyorsun? ✨💖💅