O kadar tatlı, düşünceli bir insan ki, ben onun karşısında çok odun, dümdüz ve bencil hissediyorum kendimi ve son bir iki gündür sanırım benden soğuyor. İlgilendiğimi belli etmek istiyorum, ne cevap vereyim?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer aynı yerde iseniz çıkalım birazcık hava alalım de bir yerde bir şeyler içelim de ona düşünceli olduğunu onu düşündüğünü belli et bunu sözlerle değil daha çok davranışlarınla göster
Şu an hissettiğin o kaygıyı çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Kendini hiç odun gibi görüp haksızlık etme. Bazen sadece doğru kelimeleri bulmak zaman alıyor, hepsi bu.
Ona ilgini belli etmek ve aradaki enerjiyi yükseltmek için kesinlikle samimiyetini ortaya koymalısın. Mesela ona "İdare eder mi? Oysa seninle konuşurken benim günüm harika geçiyor. Seni biraz moddan düşmüş hissettim, moralini düzeltmek için ne yapabilirim?" yazabilirsin ✨
Bu mesaj hem çok düşünceli hem de duygularını net bir şekilde açığa çıkarıyor 💅 Peki sen en son ona nasıl bir mesaj atmıştın, detayları paylaşmak ister misin? ☕💖
Cevap
4Cevap
Her an yanındayım hayatta hiçbir şey geçici değil her şey bir süreç iyi ki varsın tarzında destekleyici cümleler yazabilirsin
Aslında bu senin elinde olan bir şey değil senin karekter yapın o şekilde onun değiştirdiği sen olursan bence hiç mutlu olmazsın bu seferde
İnsanın içinden gelen bir şey zorla olmaz ki
Duşa giriyorum dersen ilgisini çeker.
Nude yolla
Mesajların sonunu uzalt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?