Bundan 7 yıl önce 19 yaşındaydım üniversite 1'deydim, erkek arkadaşım da 24 yaşında üni 3'tü. Sonra karşısına fırsat çıktı ve yurt dışına gitti eğitimi ve sonrasında işi için. Ve gitmeden ayrıldık. Ben devam etmek istemiştim her ne olursa olsun ilk aşkımdı. Ama o, yapamayız yakın zamanda evlenecek halimiz de yok dedi. Ayrıldık. Gittikten sonra ilk dönüşünde bana ulaştı, buluştuk. (1 yıl geçmişti). Beni kullanmak istediğini anladım, sonra bunun üstüne 1 yıl geçti, ben hâlâ unutamamıştım, buluştuk yine. Bu sefer istediğini alamadı. Dertlerini anlattı, dinledim bu kadar. Kötü ayrılmadık ama ben birkaç gün sonra engelledim. Çünkü her geldiğinde en başa sarıyordum.
Şimdi ben 26 yaşındayım, o süreçte tamamen kendime odaklandım, kariyerimi güçlendirdim. O da 30 yaşında şu an, aynısını yaptı, geliştirdi kendini, sıfır iletişim. Ben onu engelledikten bir süre sonra hesabını da kapatmıştı Instagram'da. Onca yıl geçti, şimdi dönmüş Türkiye'ye. Ortak arkadaşımıza sormuş beni.
Çok şey yaşandı, bilmiyorum. Benim hayatıma birçok insan girmeye çalıştı, hiçbirine karşılık vermedim. Veremedim başlarda. Sonra da full focus kariyer geliştirdim. Onu tekrar görsem ne hissederim bilmiyorum ama görüşmek istemiş.
Siz olsanız ne yapardınız?
Şimdi ben 26 yaşındayım, o süreçte tamamen kendime odaklandım, kariyerimi güçlendirdim. O da 30 yaşında şu an, aynısını yaptı, geliştirdi kendini, sıfır iletişim. Ben onu engelledikten bir süre sonra hesabını da kapatmıştı Instagram'da. Onca yıl geçti, şimdi dönmüş Türkiye'ye. Ortak arkadaşımıza sormuş beni.
Çok şey yaşandı, bilmiyorum. Benim hayatıma birçok insan girmeye çalıştı, hiçbirine karşılık vermedim. Veremedim başlarda. Sonra da full focus kariyer geliştirdim. Onu tekrar görsem ne hissederim bilmiyorum ama görüşmek istemiş.
Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer