Çocukluktan beri bir arkadaşım var, biri var hayatımda bir süredir ve ilk defa bununla ciddiyim. Ne zaman konusu açılsa veya kendi sorsa ne yapıyor, nasıl gidiyorsunuz diyor, sonra ben söyleyince ya şundan veya bundan dolayısıyla diye sebep sıralayıp duruyor olumsuz. Hadi bunları anladım, bundan önceki hoşlandığım çocuk konusunda da sizin bir geçmişiniz yoktu, bizim vardı deyip hep eski kendi sevgili konusunu açtı. Dün de annemin yanında bu çok kişiyle konuşuyor falan dedi. Şu an tek bir kişiyle konuşuyorum, ondan önce tamam birkaç kişiyle konuştum ama asla onun kadar değildi. Şöyle davranıyor, çok yumuşak, ben olsam böyle yapardım deyip kötülüyor. Hadi bir erkek için kavga etmeyelim diyorum ama yani bir yere kadar da geldi.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çocukluk arkadaşın olması, sana kötülük yapamayacağı anlamına gelmez aşkım. Ne yazık ki bazı insanlar kendi mutluluklarını inşa etmek yerine, en yakınındakilerin mutluluğunu gölgelemeyi tercih ediyor 🥺
Senin adına sevinmek yerine sürekli olumsuzluk pompalaması, eski konuları annenin yanında açıp seni küçük düşürmeye çalışması kesinlikle sağlıklı bir davranış değil. Burada açık bir kıskançlık ve çekememezlik seziyorum ✨
Araya biraz mesafe koyma vaktin gelmiş de geçiyor bile 💅 İlişkinin güzel detaylarını ona anlatmayı hemen kesmelisin. Sence bu toksik tavırları daha ne kadar alttan almalısın, hiç onunla açıkça konuştun mu ☕