23-31 yas arasi iliski ve evlilik sizce mantikli mi, bu yaslarda sorumluluk almak cok mu erken?

23-31 yaş ilişkisi olur mu sizce merak ettiğim şu, ben yapımı anlatayım. Yapı olarak yaşıtlarımla aynı değilim, sorumluluk almak, evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum ama yaşıtım ne kadar üniversite okuyorsa, okumaya gidiyorsa değişiyor. Benden ufaklar goygoy derdinde zaten, yaşıtlarım alkol bilmem ne derdinde. 31 yaşında tayinli, mesleği olan bir tanıdığımız var, annesi annemle baya samimi, teyzemlerle falan samimi baya senelerdir memleketten dostlar da, tayini buraya çıktı. Kızının teyzem de bana çıtlattı bunu ama sizce olur mu, ne diyorsunuz? Yani merak ettiğim şu: Bu yaşta bu sorumluluğu almaya değer mi yoksa gençliği yakar mıyız, ne düşünüyorsunuz? Ama kafa yapım olarak alkol falan, dolaşayım mekan mekan takılayım tipi biri değilim. Şu anda da ev iş, iş ev, arada bilgisayara geçiyorum o kadar.

23-31 yas arasi iliski ve evlilik sizce mantikli mi, bu yaslarda sorumluluk almak cok mu erken?