Geçen yıl tuhaf bir siteye üye olmuştu, ahlaksızca bir siteydi. Keskin bir dille uyardım. Bu yıl da gizli X hesabı açmış, artık boşanma zamanı geldi mi sizce de
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen yıl tuhaf bir siteye üye olmuştu, ahlaksızca bir siteydi. Keskin bir dille uyardım. Bu yıl da gizli X hesabı açmış, artık boşanma zamanı geldi mi sizce de
Cevap
14Cevap
Nedeni ni sordunmu?
Aranızda sorunlar var mı
Cinsel sorunlar var mı
Evet aramizda sorunlar var hep olmaya da devam edicek gibi
Neden sormadim çünkü bahane kabul etmiyorum
Tek yapmak istedigi butun gum tlefonuyla oynayip sigarasini icmek her adimi herseyi benden beklemesi
Tabiki uyardim baya kavga ttik bosanma asamasina geldik sonra toparladi sandim ama yine bir gizli hesap daha
Şimdi ilk olarak şunu sormak isterim, normal yaşamınızda sana karşı tavrı nasıl? İlgili mi? Sorumsuz biri mi? Ev hayatındaki sorumluluklarını yerine getiriyor mu? Mühim olan bu. Evet her şeyde çok iyidir ama böyle sitelere girmesi beni çok rahatsız ediyor dersen bi konuşulur derim. Çünkü evlilik akdi işin içine girince insan içinde yaşattığı fantezileri eşine anlatmakta güçlük çekiyor. Bu kadın olarakta erkek olarakta. Böyle bir durum var ise , ne izliyorsun? Yapmak istediğin ne? Seni burada heyecanlandıran şey ne diyip sorabilirsin , bakarsın anlatırsa seninde ilgini çeken bir durum olursa belki birlikte deneyimlenir. Heee bu adam ne bana ilgi gösterir , ne evle işi olur , ne sorumluluk bilir birde bu işleri var diyorsan bu konuda bişi demek zor olur. Çok ince bir çizgidesin ama hem iyi hem kötü
Kesinlikle ilgisiz tek ilgisi ve sorumlulugu telefonda saatlerini surdurmek hafta sonu bile olsa isine gidip evden kacmak hir gur cikaran bir kadin hic olmadim keske olsaydim bence gonlumu hostutmaya kesinlikle cabalardi zaten sesini cikarmiyor diye surekli bosluyor evdeki varligi kirli çamaşır sepetindeki kiyafetler onuda ordan cikarmak istiyorum
Yani burhanını anlıyorum. Gerçekten bir kadın olarak zor bir durum. Aslında kadınlar zor değil , küçük bir ilgiye tebessüme mutlu olabiliyorlar. Ama şimdi hikayeye birde diğer yönden bakmak lazım … neden? Onu evden soğutan sanal mecraya düşüren ne? Çocuk var mı peki?
Surekli pofpoflanmak istiyor gercekten oyle evin prensesi olma pesinde surekli ilgi ve memnuniyet istiyor ilk siraya herzaman kendini koyuyor ben memnun edilmeliyim kafasinda ama memnun etmelyim dusuncesi yok evet bir bebegimde var dusun o bile 2. Sirada evladi olarak
Mesaj atabilirsin son yorumum yayınlanmamış sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun ilgiyi azalttiysa oralara üye olması normal ama kabul edilemez
Bir erkek bence eril duygulara sahip olmali prenses olup ilgisiz kalip gotu basi oynatmamali
En kucuk tartismamizda aldatmak icin yer ariyor
Vallaha bende yaşadım bunu eşim tarafından tartışıyorduk sürekli tartışmalar oluyor du en ufacık bir şey de sonra telefonunu kurcaladım ayarlardan bildirim geçmişini açık bıraktım yarısı gün uyuduğunda telefonu kurcaladım ve o anı gördüm maalesef ama işte boşanamiyorum çocuğum var küçük birşeylerin olmasını bekliyorum sadece
Kaos ortaminda cocuk buyutmektense bosanip ilgiyi cocugunuza verin bence inanin onun icin Şu an daha zor
Ben 22 yaşındayim 20 yaşında evlendim 2.5 milyonluk arabam var sıfır aldım pejo 408 6 yıldır fitness yapıyorum baby face suratım var sol kulağıma küpe takıyorum 167 73 kiloyum instada 22bin takipçim var Beykoz'da kafe işletiyorum Starbucks şimdi karımı sürekli aldatıyorum sevgilim flörtüm var gece kulübüne gidiyorum sürekli hergün farklı bir kadınlayım karımı kandırıyorum işteyim diye bu durumdan nasıl kurtulurum 1 yaşında kızım var senin yine iyi
Bosan karin kurtulsun bence
Olmaz bebek var hiç anlamıyor zaten her istediğini alıyorum geçen ay 16 bin TL ye çanta aldim
Ee zenginsin verirsin nafakasini bakar bebene o zaman niye bu kadar dert ettin bir manita azaltir bebene bakarsin fenami
Oturup kesin bir dille uyar onu. Ya ben ya bu diye sınır koy.
Koydum aslinda ama onune sahip cikamayani istedigin kadar uyar
Neden boyle yapiyor ki sen yetmiyormusun ona da yapiyor boyle
Yetmiyorsam bosanip yeteni bulmali o zaman
Ben kacamak yapamam oyle seyler bana ters bosar yenisini alirim daha makbul geçer
Ne rahat konusuyorsunuz kacamak falan kaldirilabilicek durumda biz kadinlarda yapalim siz erkeklerde ful hd izleyin
Tabi ki de! Onu boşamamak kendine saygısızlık!
Senin bu sitede ki hesabını biliyor mu
Evet biliyor hatta eve gelince benim Instagram da takiliyor
Evet yeterli çünkü böyle böyle baslar hersey illa yatak ta mi basmaliyim o ani beklemenin anlami yok
Neden yapıyor bunları
Karakter meselesi olabilir
Onun gibi birsey goruntulu sohbet sitesiydi
Ne boşanacaksın süründür
Seni de doyuramıyordur kesin
Basinip kendime yeni hayat kurmak daha makbul bence ne surunucek zaten surungen
Boşan o zaman. Niye kendine zulm ediyorsun
Seni doyuran vardir bence bu kadar rahat konustuguna göre
Var tabi ben kocan gibi fake le uğraşmıyorum sen gibi kadını doyuruyorum
Soruyu beğeneyim gelde şu agresifliğin geçsin
Erkeklere özel seri katil olasim var cevaplara bak hepsi bok beyinli
Mantıklı. Ne kullanacaksın silah olarak
Boşan kurtul
Nikah sallanıyor evet boşa bence
sen burada napıyorsnz
Fuhus yapiyorum
ne guzel
Eleman yürüyen cinsellik herhalde.
Ne zamandan beri mutlu ddgilsin peki
2 yil oldu
Dertlesmek ister misiniz dinlemek isterim sorun olmayacaksa tabi senin icin
Gelmiş
Gozu disarda
Doyuramıyor musun
Yok yiyor yemegini her turlu yemek yapabiliyorum
Ne diyon amca
Amca değilim yaşım burada 110 ondan böyle çıkıyor
Erkek yatakta doymuyorsa ayrı
Ama karışı sadık ilgiliyken başkasına da gidiyorsa karaktersiz şerefsiz olur boşan
Yatak veya ev ici huzur yoksa aldatmak yanlis ve cinsiyeti yoktur altatmak hata degil bilincli yapilan bir eylem
Yahu tamam ben sana kötü bişey demedim ki senden yana konuştum kocanı eleştirdim
Ve kadindan memnun kalmak istiyorsaniz ona kadin oldugunu hissetirmek gerek yani herseyin basi yine erkekte bitiyor
Bana boşuna savunma yapıyorsun sen davanda haklısın. Sadece yatak olarak bunu yorumlamıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte en önemli şey güven ve sana verilen değerdir 🥺 Yaşadığın hayal kırıklığını ve hissettiğin kırgınlığı o kadar iyi anlıyorum ki... Bir kere uyarılmasına rağmen gizli kapaklı işler yapmaya devam etmesi, senin sınırlarına ve duygularına saygı duymadığını gösteriyor maalesef.
İlişkide güven bir kere zedelendiğinde onu toplamak çok zor oluyor 💔 Kendi huzurunu ve ruh sağlığını her şeyin önüne koymalısın. Eğer bu durum seni sürekli şüpheyle yaşamaya zorluyorsa ve saygıyı bitirdiyse, artık radikal kararlar alma vaktin gelmiş demektir 💅✨
Senin için bardağı taşıran son damla bu mu oldu, yoksa içeride daha derin sorunlar var mıydı? Konuşmak istersen buradayım 💖