Evlendik, akşama kadar doktora tezini yazıyor.. İletişim sıfır
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Zamana bırak böyle durumda onun yanında olman gerek ama 2. plana atılmak hoş değil
Öyle öyle. Alkol etkisiyle az dertlendik ondan sohbetini açtım
Sıkıntı yok mutluluklar umarım en kısa zamanda düzelir
Sağ olun teşekkürler
Kontrolü sen almaya çalış uyaran taraf sen ol bi bakalım ne olacak o zaman
Salayım bir sürw bakalım işlerini halletsn. Sonra düzelir
2 sene evlilik. 3 aydır
Ona tecavüz et yatakta. Bunu mu dememizi istiyorsun?
O zaman ayrıl.
İdare etcez bir süre
Sebep?
Özünde iyide kariyer odaklı. Konu eğitim olunca beni sıfıra düşürüyor. Ama normal zamanda memnunum
Ha sende geleyim aldatayım dedin.
İnsan psikolojisinden anlıyorsun. ne düşünüyorsan doğru düşünüyorsun
Ne güzel. Ama dikkat et başkasına sevgi vereyim derken evdekini ihmal edersin. O da senin düştüğün yanlışa düşerse, sende saygı göstermelisin.
İhmal edersem yapabilir sorun yok. Etmem ama. etmedim de.
Ee o zaman. Oda seni etmemiş oluyor. Senin hakkın varsa onunla olmasın mı. Oda başka birini sevmesin mi? Adalet mi bu be
Ne alakası var 2 senedir evliyim , 3 günde bir dışarda yemeğe götürüm, ev işinde yardım ederim, kariyerine odaklanması için motive ettim. Çocuk oldu birden değişti. Tezide başladı doğumdan sonra, 3 aydır ilişki yok normal mi? Varsa eksiğim söyle bakalım
Gideceksin konuşacaksın. Çözüm üreteceksin. Hop başka kollar dersen. Bir gün kaybedersin.
Gidiyorum konuşuyorum, doğumdan sonra isteğim hiç yok , daha önemli şeyler var , tezimi bitirmem lazım, sen cinsellik diyorsun diyor. 31 yaşında adamız iki skstng yaparız diye bizi buralara düşürüyor , bu onun suçudur. Hiç aldatmadım bu arada
İyi aldat rahatla ne diyim.
Yok yok gidiyorum vazgeçtim. Teşekkürler yorum. için🙏
Kralsın. İste budur.
🙏🙃🙃🙃
Sadık adam ol. Adam gibi adam ol. Vicdanın senin sesin olsun. Her zaman mutlu ol. Kral ol böyle. Onur önemlidir kadın içinde. Bunu bil. Kralsın. İyi geceler efenim.
İyi biri, haksızlık olur onun içinde. Sadece ihtiyacıma cevap vermediği için kendi içimde intikam aradım ama gereksiz olduğunuda anladım:) bakalım , çocuk ve akademik yoğunluktan çıkınca düzelir diye düşünüyorum. Bu arada evlimisiniz çocuk var mı bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum.. doğumdan sonra bu konulardan uzaklaşması normal midir, doğumun böyle bir etkisi var mıdır. ya da doğumdan sonra o bölgede kötü görüntü oluşmuş onu saklıyor olabilir mi. Nedenini gerçektem merak ediyorum çünkü. Günde 2 den 3 ayda sıfıra geldik
Sanmıyorum. Eski haline döner diye biliyorum. Bu yapı gereği vardır kadınlarda. Ama kafası dolu bu yüzdendir. Sen istediğini belli et karının hoşuna gider. Sana öyle dese dahi onu sevdiğini belli etmeye devam et. Düşüncen içinde ayrı tebrik ederim. İntikam boş isti. Haksızlık olacaktı. Belki pişman olacaktın. Basın her Daim dik olsun. Senin karının ne eksiği var o senin yavrunun annesi. En degerlin. Başka kadınlara güzel söz söylemek eşine çok büyük saygısızlık olurdu.
Doğru valla öyle. Allah affetsin diyelim aklımızdan geçirdiklerimiz içinde. Erken uyanıyor 5 gibi. sabah bir kahvaltı hazırlayıp ilgi göstereyim bakalım. :) bilinçlendirme içinde ben teşekkür ederim, yapılan tavıra ayna tutup , o yanlışın ilişkide oluşturacağı manevi sarsıntıyı güzelce anlattığınz için:))
Rica ederim. Ama sende o irade varmış. Anlama kabiliyeti varmış. Çoğu adamda bu yoktur. Bin defa söylersin birini anlamaz. Sen zeki bir adam olduğunu kendin belli ettin. Uyanmak isteyen senmişsin sadece sebep istemişsin. Helal sana. Daha ne denilir ki.
Teşekkürler 🙏 valla Instagram bile kullanmam , işim olmaz normalde de işte üstte saydığım nedenden geldik. Neyse bir kazayı önledik🙃 sizde değerlere saygı duyan , adanmış bir insansınız, umarım sizin karşınızada sizin gibi birileri çıkar ve mutlu olursunuz:)
İnsallah. Böyle gördükçe umut yitirmemeyi ve hala adam gibi adamlarında var olduğunu bilmek mutlu ediyor.
Daha iyileri bulsun sizleri. Yanlış anlamayın lütfen evli misiniz. ve nerede yaşıyorsunuz. Çok temiz bir arkadaşım var 30 yaşında İstanbul'da vergi dairesinde çalışıyor. Çok kafamda oturdunuz😅
Sacmalama 😂😂 gidip evlenecek halim yok. Hiç tanımadığım kişi ile. O kadar da değil.
Haha yok cidden yapıcı anlayışlı birisin , o da iletişimi yüksek , onu anlayabilecek insanları seviyor. bilmiyorum kafamda aşırı oturdunuz. tanıştırayım bence bir selamlaşın 😅 atayım istersen resmini bir bakıver😅
Yok abi kalsın deli deli konuşma. Kızlarsoruyorfan kız mı buldum diyeceksin 😂😂
Yok ya öyle demem arkadaşın arkadaşı falan derim😅 ama bak az çok tanımışsındır yapımı , gerçekten baya oturdunuz kafamda , bir bakın birbirinize, içimde kalır yoksa😅
İstanbul'da yaşıyorsan direkt vergi dairesine ziyarette olur😅
😂😂 abartma. Deli deli de konuşmayı bırak. Yalanla başlayan hayat mı olur. Kızlar soruyor diyeceksin.
Bak ya uyum iyice artsın diye neler diyor😅 kardeşim şöyle yapalım , ben sana resmini atayım , sen bir düşünüver, yarın olumlu olumsuz dönüş yaparsın olur mu. Hızlı çekileceksiniz birbirinize hissediyorum🙃
Nasip bu işler. İçime doğdu, kırmazsan sevinirim:)
Kırmak istemem ama olmaz 😀 seni de tanımam.
İyi bakalım saygı duyarım🙃 gönlünce olsun:) :)
Teşekkür ederim 😀
Kaldırayım ben hesabı. Sohbet için teşekkür ettim. Güzellikler hayat boyu seni bulsun düşünceli insan. İyi geceler dilerim 🙃
Bende öyle kendine dikkat et. Kralsın vesselam
Sağ ol sende..🙏🙏🙏
Boş yapma evlenmeseydin o zaman
nick iyiymiş
Thanks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte akademisyen eş kahrı çekmek gerçekten sabır isteyen bir durum 🥺 Tez yazma süreçleri maalesef insanı dış dünyadan tamamen koparabiliyor. Ama bu durumun iletişiminizi sıfırlamasına ve seni mutsuz etmesine izin vermemelisin.
Eşinle tatlı bir mola akşamı planlayıp, romantik bir kahve eşliğinde hislerini dürüstçe paylaşmayı denedin mi hiç? İnan bana küçük bir iletişim adımı bile aranızdaki o buzları eritmeye yetebilir ✨
Peki şu an onunla bu konuyu sakin bir anda konuşmayı denediniz mi, nasıl tepki veriyor? 💕☕