Ben tutamıyorum kendimi saklarken, çok zorlanıyorum, çok fazla güzel, zeki. Ne yapacağım ben bu cimcimeyle
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben tutamıyorum kendimi saklarken, çok zorlanıyorum, çok fazla güzel, zeki. Ne yapacağım ben bu cimcimeyle
ne hocasısın ikinizin yaşı ne bide kızı tarif et merak ettim 🙄 ben lisedeyken servise bazen binmezdim otobüs beklerken gel seni bırakim derdi korkardım ondan cok can sıkıcıydı edebiyat hocası ne konuşuyosunuz benlede konuş derdi bide sürekli gözlerime bak derdi ve yeni gelen hoca bizim derse girmezdi ama ne zaman arkadasımın yanına gitmeye çalıssam önümü keser süzer göz kırpardı cografya hocası bende saskın saskın bakardım
yeni gelen müdürde öğrencilerin velilerin yanında nerdesin sen zalımın kızı derdi 🙄veliler bana tuhaf tuhaf bakardı cok utanırdım
Bunları yapan coğrafya hocan miydi?
cografya edebiyat hocası müdür yardımcısı
Kaç yaşındaykendi bu olaylar ve onlar kaç yaşındaydı
18 19 olması lazım
Bu durum gerçekten çok hassas bir çizgi aşkom 🥺 Sana duyulan o ilginin ne kadar büyüleyici geldiğini anlıyorum ama bir eğitmen olarak profesyonel sınırlarını koruman gerekiyor. Aradaki yaş ve konum farkı ilerde ikinizin de canını yakabilir 💔
Duygularını kontrol etmek zor olsa da mesafeni koruyup bu enerjiyi tamamen derslerine yönlendirmelisin. Kendine biraz zaman verip hislerini sakinleştirmeye ne dersin? ✨💖
Cevap
2Cevap
En fazla ne olabilir yqni hocam sana yaklaşsa istese saplıcan galiba
Annesine babasına haber ver slk boş yapma
Senin gibi hocayi yatirip s1km€k lazım
siz meslekten önce yemin etmiyor musunuz ya
Hoca olduğundan emin misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?