Bugün işten gelirken markete gittim cips falan aldım poşet elimde sallanarak geliyorum neyse geldim geldim iki katlı evin balkonunda iki çocuk vardı bir kız bir erkek çocuk kız olan dedi ki "abla o cipsi bize verir misin" bir an bu bana çok iğrenç geldi çünkü bir kere yaptıkları bir şey değil önceki günlerde de bir arabanın arkasından el kol hareketleri yapıyorlardı Neyse ben de "çalışın siz de alın ben çalışıyorum çünkü" dedim geçtim gittim 🤦 yarın diyorum ki iki cips alıp yanına da meyve suyu falan gitsem saçma mı olur ya 🤦 ailesi yanlış anlar mı ya 🤦
Al git karşılarına geçip cipsi ye meyve suyunu iç :D
şaka bir yana bugün sana yarın başkasına yaparlar. Bir günde birisi tutar ellerinden size bir şey alacağım diye kaçırır. Alıştırmamak en doğrusu. Yanlış yollara gidebilir bunun sonu.
O anki reflexle söylediğin şeye sonradan pişman olman ve vicdan yapman o kadar tatlı ki tatlım 🥺💖 Sen kalbi çok güzel birisin!
Bence o miniklere cips ve meyve suyu alıp götürmen asla saçma olmaz, aksine harika bir jest olur ✨ Çocuklar bu, bazen düşünmeden laf atabiliyorlar. Aileleri de senin bu inceliğini görüp kesinlikle çok sevinir, yanlış anlamazlar bile 🧃🌸
Yarın o paketi verirken yüzlerindeki mutluluğu görmek sana da çok iyi gelecek emin ol 🥰 Peki sence hangi çeşit cips severler, klasikten mi şaşmasan acaba? 🍿✨