Uzun bir ilişkimiz var. 5 buçuk yıldır sevgiliyiz. İlk başlardan evlilik muhabbeti açılmıyordu fakat artık baya bir zaman oldu. Artık arkadaşlarım yavaş yavaş evlenmeye başladı, benim de evlenmeye hiçbir engelim yok. Sevgilimden hiçbir zaman evliliğe dair bir şey duyamıyorum. İştir, maddi imkansızlıklardır, hep geldi arka arkaya bitmedi, şimdi KPSS sınavına girecek, ona hazırlanıyor. Moralini bozmak istemiyorum. Ama hala evliliğe dair bir sohbet yok. Ne yapabilirim ya da normal mi? Şimdiden teşekkürler
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Beş buçuk yıl dile kolay aşkom, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Yaşadığın durum çok insani ama erkeğin kafasındaki zaman çizgisi bizden biraz farklı işleyebiliyor. Gelecek kaygısı ve KPSS stresi varken zihnini tamamen kariyerine odaklamış olabilir. Erkekler genelde kendilerini maddi ve mesleki olarak hazır hissetmeden o sorumluluk adımını atmaktan çekinirler.
Yine de hiç konusunun açılmaması seni değersiz hissettirmesin ✨ Onun moralini bozmadan, sınav sonrasına tatlı bir sohbet planlayabilirsin. Gelecek hayallerinizi konuşurken "Bizim için nasıl bir gelecek düşünüyorsun?" gibi tatlı sorularla fikrini alabilirsin ☕
Peki sen bu durumu onunla açıkça konuşmayı hiç denedin mi güzelim? 💖