Hepinizin cevaplarını almak istiyorum?

öncelikle hepinize merhaba ben, benim olayı anlatmak istiyorum şimdi ramazan ayı falandı yengemin ailesi bizi ailecek iftara davet etti biz de gittik ardından kuzenim aradı dedi akşam hazırlan kafeye gidelim ben de tamam dedim iftar yaptık ben eve geldim hazırlandım ardından kuzenimin evinin önüne gittim onu beklemeye baktım geldiler biz de otobüse bindik baktım bir tane erkek akrabamız da ha bire bana bakıyor ve arkamızda birkaç kız oturuyordu bir tane kız ise onun dershaneden arkadaşı neyse ben de öyle böyle istemiyorum o erkek akrabayı neyse arkamızdaki kızlar tanıdıktı bana dedi melis senin soyadın ne ben dedim şimşek dedim neden dedi arkadaki erkek sordu dedim yalan söylemesin beni tanıyor boş ver dedim ardından kız bana dedi o erkek dedi ki bu ne güzeldir yani benden bahsetti neyse boş ver dedim kıza ardından çarşıya geldik kafeye geçecektik önümüzden geçti küfür ettim ama duymadılar 😂😂 neyse sonra 2 ay sonra ise ablam bana dedi ki çocuğun ismi ahmet olsun dedi viyan ahmet senden bahsetti dedim ne bahsetmiş dedi viyanla aramı yapın falan ablam da demiş ahmet’e bak sakın onla konuşmayın hepinizle bozuşurum yoksa dedi ablama dedim neden benim hakkımda öyle diyorsun şakalaştık sonra ben hiç umursamadım takmadım bu ahmet’i ardından düğün oldu bu ahmet ha bire bana bakıyor ha bire ben de ona bakıyorum ama o fark etmemişti neyse düğünde etkilendim biraz ardından 1 hafta sonra ise onun abisinin düğünü oldu hazırlandım ettim baktı bana yani neyse orayı geçiyorum 1 ay sonra benim hala oğlumun düğünü oldu 1. gün hep bana bakıyor ha bire bana bakıyor ben hoşlanmaya başladım 2. günde aynı şekil ha bire bana bakıyor ben alttan aldım ardından düğünde halay başına geçtim kuzeninin kulağında bir şey söyledi ve ikisi aynı anda bana baktılar neyse acaba ne konuştular diye merak ettim sonra bir olay oldu konuşmaya başladık ama fazla yüz vermedim ona ardından ben bundan tam hoşlanmaya başladım bilmiyorum ne oldu bana ardından evimizin önünden geçti güldü ben tam arkama baktım gitti ben de ona yazdım dedim ahmet kusura bakma seni göremedim selam verirdim yoksa dedi sıkıntı yok müsait bir zamanda telafi ederiz dedi şu an oğlanın benden haberi yok hoşlandığımdan ardından bir gece bana yazdı uyumadın dedi hal hatır sordu ben dedim ahmet ben bir şey duydum falan ablamla olayı anlattım bana dedi sana çıkma teklifi açsam cevabın ne olurdu falan onu diyordu 2 defa benden boydan foto istedi kaç defa ben 2 defa tek attım bilmiyorum neden boydan istiyordu ben dedim hayatımda ilk defa bir erkekle konuşuyorum falan onu geçtim bana dedi çık dışarı sana sarılmak istiyorum ilk sarıldığın erkek olayım falan meğerse bunun ilişkisi vardı ayrılıp barışıyorlardı ve bana dedi ki kızın ismi ayşe olsun soyadı şimşek olsun dedi sen ayşe şimşeği tanıyor musun hayır dedim tamam dedi mesajı beğendim yani o gündür bu gündür konuşmuyoruz bu hafta düğün var o da gelecek sizce ne yapmalıyım bu konuda ne düşünüyorsunuz bir de üniversite gelmiş ona gidecek sizce ne yapmalıyım
Hepinizin cevaplarını almak istiyorum?