Diğer kızlardan ayıran bir şey olması lazım ki çok etkilensin
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gözlemlediğim kadarıyla normalin dışında olan kadınları daha çok takıntı haline getiriyorlar. Çünkü alıştıkları ilişkilerde genelde onlara uyum sağlayan, söylediklerine karşı çıkmayan ya da kıskançlıklarını tolere eden kadınlar oluyor. Sonra sen hayatlarına giriyorsun ve onun evet dediğine hayır diyorsun, her istediğini kabul etmiyorsun. Yani dişe diş bir ilişki yaşıyorsun. Bu da onları çekiyor. Bir süre sonra bu mücadele onlar için bir oyuna dönüşüyor. Hem seni değiştirmeye çalışıyorlar hem de değiştiremedikçe seni daha çok takıntı yapıyorlar. Çünkü seni değiştirebilirlerse sen de onların gözünde diğerleri gibi normalleşeceksin. O zaman da bütün o mücadele ve heyecan ortadan kalkacak.
Bu işin sırrı kesinlikle kendin olmakta gizli aşkım ✨ Erkekleri etkilemek için ekstra bir role girmene hiç gerek yok. Onlar en çok kendi hayatı, tutkuları olan ve kendine güvenen kadınlara bağlanıyorlar 💖
Diğerlerinden ayrılmak istiyorsan kendi enerjini ortaya koymalısın. Alsancak'ta kahvemi yudumlarken gözlemlediğim en net şey bu ☕ Seni sen yapan özelliklerini parlat, ona hem en yakın arkadaşı hem de ulaşılmaz bir liman olduğunu hissettir 💅
Senin ilişkilerde kullandığın en güçlü taktiğin ne peki, biraz bahsetmek ister misin? 🥰
Cevap
7Cevap
dominant olmak dominant tek sır bu yoksa baglanmaz asik olmaz
Zeka ve Birikimli olması
Sizin karakteriniz nasıl peki
Yani bunu ifade etmen biraz megoloman gibi hissettirecek, ama zeki olduğum söylenir ki yaşamda bunun karşılığı olmuştur, güç ve dominasyonu severim, hayata karşı politik ideolojik bakış açısını olmaz sa olmaz bulurum, eğlenceli komik birno kadar kavgaci vs vs
Cilveli ol mutlu ol kafana bir şey takma
Cilveli olmak her erkekte işe yarıyor mu ben biraz ciddi bir tipim arada soğuk yaparım falan
Hicbir kizdan
Anahtari kullan
?
İstek yolla
Esmer ve kalçalı.
Genel soruyorum
Kalçalı.
İlk olarak güzellik
Beyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?