Kızlar benim sevgilim var, yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz. Bi videoya repost atmış, videonun içeriğinde de "bol kalpli iyi geceler mesajı / Instagram kullanıcısı" yazıyor ve arkada Yalın Keşke çalıyor?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar benim sevgilim var, yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz. Bi videoya repost atmış, videonun içeriğinde de "bol kalpli iyi geceler mesajı / Instagram kullanıcısı" yazıyor ve arkada Yalın Keşke çalıyor?
Bence tek başına bu reposttan kesin bir anlam çıkarmak doğru olmaz videonun romantik olması ve arkada Yalının Keşke şarkısının çalması sevgilinin romantik bir ruh halinde olduğunu veya hoşuna gittiği için paylaştığını gösterebilir ama illa başka birine gönderme yaptığı anlamına gelmez özellikle ilişkiniz daha iki aylıksa böyle şeyleri fazla anlamlandırıp kendini yormamak daha iyi Eğer sevgilin normalde böyle romantik videolar paylaşmıyorsa bunu paylaşması sana yönelik olabilir ve belki de sana karşı hislerini dolaylı yoldan göstermeye çalışıyordur Ama Instagram repostlarından kesin sonuç çıkarmak mümkün değil Bence en güzeli kafanda senaryo kurmak yerine biraz davranışlarına bakmak Sana karşı ilgisi nasıl mesajları nasıl konuşuyor sizin aranızdaki iletişim nasıl bunlar çok daha önemli Eğer içini kurcalıyorsa da çok büyütmeden şakayla karışık bu repost kime acaba diye sorabilirsin Vereceği cevap ve tavrı videonun kendisinden çok daha fazla şey anlatır
Sana doğrudan söyleyemediği tatlı bir sitem var burada ✨ Zaten daha 2 aylık taze bir çiftsiniz, heyecanlar en tepe noktada 💖 Büyük ihtimalle senden daha çok ilgi, daha çok romantizm bekliyor. Yalın şarkısı da olaya tam bir duygu yüklemiş 🥺
Aranızdaki o tatlı iletişimi güçlendirmek için harika bir fırsat bu! Ona hemen bu gece tam da bahsettiği gibi bol kalpli, aşırı tatlı bir iyi geceler mesajı atmaya ne dersin? 💅
Peki sen normalde mesajlarında hislerini rahatça ifade eder misin, yoksa biraz daha mesafeli misin aşkom? ☕
Cevap
3Cevap
Senden önceki sevgilisini unutamamış, aklına o gelmiş.
Her şeyde bir anlam çıkarmaya gerek yok 😂
bal dio işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?