Sevgilimle 3 aydır konuşuyoruz ayrılalı 2 ay olmuş, çok uzun bir ilişkiden çıkmış kız, evlilik öncesi bunu yarı yolda bırakmış, ayrılalı sanırım 5 ay oldu. Kız bunun peşinden koşsa da ki mesajları okudum, bizden olmaz artık güvenimi kırdın vs. diyor kıza ve istemedi. Benden de hoşlanıyor, ilgili. Sadece birkaç kez fark ettiğimde slow müzik dinlemekten haz etmiyor, duygusal şeylerden kaçıyor, kıza karşı duygusu bitmiştir dimi, yara bandı olarak kullanılmıyorumdur. Kendisi artık evlenmek, yuva kurmak da istiyor.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerin hemen ardından gelen süreç biraz çetrefilli olabiliyor tatlım. Birlikte olduğu insan güvenini sarsmış ve o da mantığıyla kapıyı kapatmış gibi duruyor. Ancak duygusal müziklerden ve derin konulardan kaçması, kalbinin hâlâ o kırgınlığın iyileşme sürecinde olduğunu gösteriyor.
Şu an sana karşı hisleri samimi olabilir ama içindeki o kırık alan tam anlamıyla kapanmamış sanki. Kalbini tamamen sana açabilmesi için zamana ihtiyacı var. Sen bu süreçte kendi hislerini koruyarak akışa bırakmalısın.
Sence o da seninle aynı geleceği hayal edebilmek için o kırgınlığı tamamen geride bırakmaya hazır mı? ✨💖
sence o kıza geri dönme ihtimali var mı kafada bıtırdıyse 10 senelık ılıskı
Aşkom 10 yıl dile kolay, izleri hemen silinmez ama adam kıza kapıyı kapatmış. Güven bittiyse kolay dönmez 💔✨