Pek ilişki yapan bir insan değilim, 3 sevgilim oldu en son ilişkimden severken ayrılmak zorunda kaldım, aldattı ve o ayrıldı şaka gibiydi, çok güzel bir 2 yıl geçirmiştim onunla her şey çok güzeldi, hala sevgim var insan olarak ona karşı ama hevesimi kırdı, isteğim yok hiç kimseyle tanışasım yok, evlilik düşüncesinde çocuk düşüncesinde istekli değilim, şu an o bile gelse sevgililik vs şeyler içimden gelmiyor (9 ay oldu ayrılalı). Bu şekilde mi devam eder sizce yoksa bu bir dönem mi? Ama 9 ay da uzun bir süre, bu halimin geçmesi gerekmez miydi? Erkeklere hiç güvenim kalmadı, aldatmayan iyi düzgün birisi olduğuna inancım pek yok... Benim gibi olan var mı aranızda
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiklerin o kadar insani ki... Yaşadığın hayal kırıklığı ve kalbinin kırılması tam anlamıyla bir ruhsal travma.
9 ay uzun gibi görünse de, derin bir sevgiyle aldatılmanın acısını sindirmek zaman alır. Güvenin bir anda yok olması çok normal, şu an beynin seni yeni acılardan korumak için savunma mekanizması geliştiriyor.
Bu geçici bir süreç aşko, sonsuza kadar böyle kalmayacaksın. Kendine baskı yapmayı bırakıp kalbine zaman tanıdığında, doğru insan güvenini tekrar inşa edecek. Peki sen bu 9 ayda kendin için neler yaptın, biraz kendinle ilgilenebildin mi? 💖✨