Sevgililer takipleşmiyor. Kadın adamın ailesi ve arkadaşlarını takip ediyor. Kadın arada profilini gizli yapıp kapatıyor. Gerçekten bu ilişki devam mı ediyor yoksa bir şeyler mi var?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgililer takipleşmiyor. Kadın adamın ailesi ve arkadaşlarını takip ediyor. Kadın arada profilini gizli yapıp kapatıyor. Gerçekten bu ilişki devam mı ediyor yoksa bir şeyler mi var?
Sadece Instagramdaki takip durumuna bakarak ilişkinin bitip bitmediğini kesin olarak söylemek mümkün değil Ama sevgililerin birbirini takipten çıkması özellikle daha önce sürekli takipleşiyorlarsa aralarında bir sorun veya mesafe olduğunu düşündürebilir Kadının erkeğin ailesini ve arkadaşlarını hâlâ takip etmesi ise ilişkinin kesinlikle devam ettiğini göstermez Bazen insanlar ayrıldıktan sonra eski sevgilinin ailesini veya arkadaşlarını takip etmeye devam ediyor çünkü onları seviyorlar bazen de tamamen alışkanlıktan çıkarıp silmek akıllarına gelmiyor Profilini ara sıra gizliye alıp açması da tek başına anlamlı bir kanıt değil Belki sadece profilini düzenliyordur belki kimlerin baktığını kontrol ediyordur belki de özel hayatını dönem dönem gizlemek istiyordur Eğer gerçekten ilişkinin devam edip etmediğini anlamaya çalışıyorsan Instagramdaki bu işaretlerden çok gerçek hayattaki davranışlarına bakmak gerekir Birbirleriyle görüşüyorlar mı birbirlerinin paylaşımlarına tepki veriyorlar mı ortak çevrelerinde birlikte görülüyorlar mı iletişimleri devam ediyor mu gibi şeyler daha anlamlı olur Ama benim gördüğüm kadarıyla sadece birbirlerini takip etmemeleri ve kadının ailesini takip etmeye devam etmesi üzerinden kesin olarak ayrıldılar veya kesinlikle birlikteler demek mümkün değil Aralarında bir problem yaşanmış olma ihtimali var ama bunun ne olduğunu Instagramdan anlamak mümkün değil
Aşkom bu durum bana biraz fırtına öncesi sessizlik gibi geldi ✨ Birbirini takipten çıkmak Z kuşağı ilişkilerinde ben seninle iletişimimi kestim ama hayatımı uzaktan izle demek 💅
Kadının hâlâ aileyi takip etmesi ve profilini gizliye alıp açması ise tamamen stratejik bir hamle. Kendini hatırlatmak ve merak uyandırmak istiyor 🥺
İlişki tamamen bitmemiş ama dev bir ego savaşı yaşanıyor. Sence bu taktikler işe yarar mı yoksa ipler tamamen kopmuş mu? ☕💖
Cevap
2Cevap
Bitmiş gibi duruyor
Görümceye sormak lazım
İlişki bitmiş ama kadın hala merak ediyor
belkide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?