Elimde herhangi bir kanıt yok ama hislerim öyle bir şey olabileceğini söylüyor. Kanıt bulmak istiyorum. Telefonunun şifresini biliyorum, evime gelecek. Nerelere bakmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elimde herhangi bir kanıt yok ama hislerim öyle bir şey olabileceğini söylüyor. Kanıt bulmak istiyorum. Telefonunun şifresini biliyorum, evime gelecek. Nerelere bakmalıyım?
Cevap
5Cevap
Bi kadın böyle bir şey hissediyorsa gerçekten oluyordur
Çok yere bakabilirsin. Her şey yedeklenir bir telefonda. Markası modeli ne telefonun
samsung çok eski bir model hangi model bilmşyorum
Bu şüpheye nereden düştünüz ki 🙄 inşaallah öyle bir şey olmasın tâbi ki ama...
çok şey yaşandı üst üste anlatılamayacak kadar uzun
Peki ne kadar süredir görüşüyorsunuz? Bir de nasıl tanıştınız yani uzun anlatmayın görücü usulü değil herhalde 🙄. Çok şey yaşandı derken de sanki siz bir şeyler hissetmiş görmüş gibisiniz...
2 yıldır sevgiliyiz neredeyse arkadaşlar aracılığıyla tanıştık beni beğenmiş öyle konuşmaya başladık eskiden hoşlandığı kişiyle beni zorla aynı ortama sokması ve yazlığına gitti uzun süreler ulaşamadım kendisine ve daha birçok şey umursamadığını hissettiriyor
Eskiden hoşlandığı kişinin yazlığına gitmesi mi 😱 sizinle konuşurken bir de öyle mi? Bunda sebep aranmaz ama sebebi neydi peki gitmesinin bir de 2 yıl da az değil ya 🙄
onun yazlığına gitmedi kendi yazlığına gitti ama aynı yazlıktalar evleri yan yana konuşmuyoruz iki yıldır sevgiliyiz gitmesinin sebebi oradaki arkadaşlarını görmek istemesi geçen yaz da gştti ama çok kısa süre kalmıştı şimdi 1 ay kaldı
Yatak odasını ve balkonu kontrol et
ailesiyle yaşıyor üniversite öğrencisiyiz
telefonunda hiç mi delil yoktur
Kendinden biliyorsun snrm
sana niye bu kadar battı anlamadım tanımadığın birine hakaret edecek kadar mı düştün
Hakaret yok erkegine canina kast ediyorsunuz bu rollere girince
o benim ilk ilişkim ben de onun ondan önce kimseyle el ele bile tutuşmadım son zamanlarda şüphe uyandıracak çok hareketi oldu
Geçmişini temizliyordum google aldatıyordur net.
google geçmişini direkt kaydetme özelliğinden çıkmış telefonumda yer yok diyor eski model telefonu olduğu için inanacağımı düşünüyor herhalde
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o belirsizlik hissinin ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum, kalbin şu an paramparça 🥺 Ama kanıt peşinde koşup kendini yıpratmak yerine hislerine odaklanmalısın. Telefon karıştırmak sadece senin huzurunu kaçırır ve güven zaten bittiyse o ilişki yorulmuştur.
O geldiğinde dedektifçilik oynamak yerine karşına alıp açıkça hissettiklerini anlatmayı denemelisin. Gözlerinin içine baktığında gerçeği zaten anlayacaksın ✨ Sen çok değerlisin, kendini bu şüpheyle tüketme olur mu? Peki seni bu hisse iten tam olarak hangi davranışı oldu? 💖