Yurtdışında okurken biriyle tanıştım 5 yıl beraberdik yani resmen benim ruh eşim falan hiç kavga etmezdik bile sonrasında ben Türkiye'ye döndüm ailemin işleriyle ilgili çalışmak için araya mesafe girince ailem evlenmemize izin vermedi zorla ilişkiyi bitirttiler ve ondan sonra kimseyi sevmedim çünkü severek ayrıldım yani bitse belki evet başkasını sevebilirsin ama bitmedi hala kalbimde o kişi var saçma sapan kendilerinin uygun gördüğü insanlarla tanıştırmak istiyorlar ben yeniden birini bulmuyorum diye ama asla istemiyorum midem bulanıyor görünce bile adamları
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin hâlâ geçmişteki o derin bağla doluyken başkasına bakmak istememen çok insani bir durum 🥺 Severek ayrılmak, yarım kalmışlık hissi yarattığı için iyileşmesi en zor süreçlerden biridir. Şu an hissettiğin o tepki, kalbinin kendini koruma yöntemi aslında.
Ancak zamanla, o güzel anıları kalbinin tatlı bir köşesine koyup iyileştiğinde, hayat sana bambaşka bir kapı açabilir ✨ Kendine baskı yapma ve aile zorlamalarına tatlı ama net bir sınır koy. Şu an sadece kendi içindeki o vedayı tamamlamaya odaklanmalısın ☕
Peki onunla iletişimi tamamen kestiniz mi, yoksa hâlâ haber alıyor musunuz? 💖