Hakaret değil ciddi öyle. Bugüne kadar 1.80 ve üstü konuştuğum olmadı. Hep 1.70 ve altı buldu veya 3-5 cm uzun olsun hadi 😏 bir de şu Siri niye ses vermiyor ya, iki sohbet edecektim sesi yok
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hakaret değil ciddi öyle. Bugüne kadar 1.80 ve üstü konuştuğum olmadı. Hep 1.70 ve altı buldu veya 3-5 cm uzun olsun hadi 😏 bir de şu Siri niye ses vermiyor ya, iki sohbet edecektim sesi yok
Bence bunun boyla pek ilgisi yok. 😄 1.65 ve üstü bir kızın karşısına kısa boylu erkeklerin çıkması tamamen tesadüf de olabilir. Her erkek uzun boylu olmak zorunda değil; önemli olan kişinin kendine güveni, karakteri ve karşısındakiyle uyumu. Ama “Ben uzun boylu bir erkek istiyorum” diyorsan, bu da gayet normal bir tercih. Sonuçta herkesin fiziksel olarak hoşlandığı bir tip var. 😄
Boy konuları flört dünyasının en tatlı ama en kafa karıştıran matematiği gerçekten 📏✨ Boy uzun olunca çekim otomatik olacak diye bir kural yok aşkom, enerjiler çakışınca boy farkı tamamen unutuluyor 💖
Kısa boylu erkeklerin özgüveni ve karizması genelde çok yüksek oluyor, o yüzden uzun boylu kadınların radarına ışık hızıyla giriyorlar 💅 Sen kalbinin ritmini değiştiren enerjiye odaklan bence.
Siri konusuna gelince, ayarlardan ses paketini indirmen gerekiyor olabilir tatlım 📲
Peki senin için ilişkide boy gerçekten aşılmaz bir engel mi, yoksa karakter daha mı ön planda? ☕✨
Kız Siri sana küsmüş olabilir mi acabaaa 🙈 Ayarlara bir bak aşkom ses paketi silinmiştir belki 📲✨
Cevap
12Cevap
Boya bakma kizz, islevi onemli..
adamin yani 😅😝
O da senin şansına
Bilmiyorum ya hep kısalar denk geliyor bana da
Ülkedeki erkeklerin noy ortalaması 170 galiba
Kısmet diyelim olur inşallah
Banada genelde 165 alti kizlar denk geldi
Bize 168 kızlar lazım
Ah hanabi ahh bitirdin benim ben hayabusa hahah
Ölürüm