ya da süreci kendi açınızdan nasıl hafiflettiniz? Dava açmadan o süre içinde kendinizle çeliştiniz mi, karmaşa yaşadınız mı kafanızda ben niye böyle oldum
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pişman olmadım. Aksine, neden daha önce bitirmemişim diye düşündüm boşandıktan bir kaç ay sonra. Evet boşanmadan önce o aşamaya gelene kadar herkes yoğun bir düşünme sürecinden geçer. Nasıldık nasıl olduk, seviyodum ben bu kişiyi ama şu an neden bişey hissetmiyorum. Neler oldu bunca zaman ve hata bende mi? en çok bunu sordum ben kendime. Hatalı ben miyim diye. O yüzden boşanma kararımı dile getirene kadar yaklaşık 1 sene bolca kendime bunu sordum. Hata bende mi? Kendimi nasıl değiştirebilirim diye. Ama baktım ki ben ne yaparsam yapayım sorunlar çözülmüyor ve herşeyi sorun haline getiriyor. Daha fazla sabredemedim
Bitirmemek için cidden çok direndim ve kendimle kavga ettim. 2 tane de çocuğumuz vardı. Ama sadece çocuklar var diye evlilik sürmüyor. Çocuğu huzursuzluk içinde büyüteceğime ayrılıp öyle büyütmek daha sağlıklı geldi
Çok güçlüsünüz.. şu an öyle şeyler yaşıyorum ki bir an önce bitirmek istiyorum böyle kestirip atmak dua edin..
Sende öylesindir ama şu an farkında değilsin muhtemelen. Yalnız kaldığında anlayacaksın. İnşallah seni çok yıpratmadan olur biter.
Ben boşanmadım evlenmedim ama çevremdeki 3-4 kişi boşandı bu süreçte her zaman yanlarında oldum Her zaman sürece yumuşatmaya çalıştım ilk zamanlarda bayanlar Evet doğru Çok zorlanıyorlar ama Daha sonrasında aşırı derecede mutlu oluyorlar Erkekler de ilk zamanlarda mutlu oluyorlar Sonlara doğru Mutluluğu sadece birazcık kısalıyor o kadar ama tabii ki de bu evlilik kaç senelikse ona göre yine değişkenlik gösteriyor tabii ki de en önemli Kriter de tabii ki de boşanma sebebi Eğer ki aldatma varsa aldatılan kişi ilk günden itibaren çok mutlu oluyor
Tontinihanımcım seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bu kararsızlık, insanın kendi zihninde yaşadığı o devasa karmaşa çok ama çok normal. Bir devir kapanırken kafanın içinde binbir türlü sesin yankılanması son derece insani bir durum.
İnan bu süreçte pişmanlık gibi görünen şey aslında alışkanlıkların değişmesinden kaynaklanan bir bocalama. Kendinle çelişmen çok doğal ama önemli olan senin ruh sağlığın ve geleceğin. Ben böyle zamanlarda kendime zaman tanıyıp iç sesimi dinlemeyi seçiyorum.
Sen şu an tam olarak hangi düşüncede takılı kaldın tatlım, seni en çok ne korkutuyor? ✨☕
Cevap
5Cevap
Çocuklarım için kararlarimdan vaz geçtim ama değişmiyor insan değişmesini bekleme sadece çocukların için katlaniyorsun
Çocuklar içinde evlilik yürümüyor
Hakkında hayırlısı olsun
Arkadaşım ağlıyor boşanmak istemiyor ama eşi kararlı
Bende kararımdan vazgeçmek istemiyorum hayırlarla bir an önce biter inşallah
İnşallah diyemem
Ben diyorum eğer benim geleceğim daha iyi olacaksa inşallah hayırlarla biter daha fazla yıpranmadan
Umarım
Milletin gazı ile boşanan herhalde yanlız kalınca pişman oluyordur
Milletin gazı ile boşanmak ayrı ihanetle yalan güvensizlikle bitirmek ayrı
Onlar da pişman olur mu
İhanet yalan bir şey diyemem tabiki ama yolda bir bayana bakmayı da ihanet görüp boşanan hastalarda var
Toksik ilişki ise kaç kaç gerisi zaman kaybı
Ben ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?