Buradan bir eski sevgilim var bugün yaşadığım şoktan sonra ilişkimi kestim arkadaş olarak hâlâ konuşurduk o yurt dışına gitti geçen de 2 sene sonra geleceğini söyledi ben de kendi kendime yerini yapıyor herhalde deyip güldüm sonra bu hesaptan yazdı biz bu adamla kaç kere buluştuk profilimde fotoğrafım bile var yani gerçekten şu yaşadığıma inanamıyorum günlerdir beni ben olduğumu bilmeden başkası olarak flörtleşiyormuş kafayı yiyeceğim dkdnbdbd ve açıkçası ben inançlı biri değilimdir ama bir güç mü desem ne desem bilmiyorum resmen bak bu adam dönse de bunun yolu yol değil dedi
Aklima şey geldi bir kız vardı estetik olmadan önce çocuk kıza bakmıyormuş. Estetik olduktan sonra kız çok değişmiş aynı çocuk bilmeden çıkma teklifi etmiş başka biri sanmış shdhccjhchcccg
Şaka mııı, gerçekten tam bir film senaryosu yaşamışsın güzelim! 🥺 Evren sana resmen koca bir kırmızı bayrak sallayıp "Bu yoldan hemen dön" mesajı vermiş.
Gittiğin hastanelerde yanında kaldığın, yüz yüze kaç kere görüştüğün bir adamın seni profilden bile tanıyamaması inanılmaz bir dikkatsizlik ve saygısızlık. Kesinlikle ilahi bir işaret bu, verilmiş sadakan varmış aşkom!
Şimdi o iletişimi tamamen kesip önüne bakma zamanı. Peki sen bu olaydan sonra adama son golü atıp engeli bastın mııı? 💅✨☕