Adını yollara mı yazsın isterdin, yoksa durmadan tesadüf süsü vererek karşına mı çıkmalı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Adını yollara mı yazsın isterdin, yoksa durmadan tesadüf süsü vererek karşına mı çıkmalı?
Cevap
8Cevap
Hissetmediysem onun o aşkını kıçını da yırtsa nafile...
Ben de karşılığı yoksa eğer ne kadar haykırsa da karşılık bulamaz.
Haykırmasına gerek yok , hissettirsin yeterli :)
Bana gelip söylemesi yeterli kulağımın dibinde bağırmasın başım çatlıyor.
Fısfısırfısfırs gibi mi :D
Bebişim ben bu sahneye yorum yapsam 🤗😚
Ferit sabaha kadar beklemişti yer de oturup. Kalmadı böyle gerçek aşklar. Gerçi bu da sonuçta bir film 😄 hemen romantikleşiyorum. Neyse iyi günler. Öptüm seni gülüm😘😗☺️😚
Oy canını yediğim kadın ya :*
Seviliyorsun , cidden <3
Ne olursa olsun benim içimde bitmediğini hissettiği anlarda asla bırakmaması öyle bir güven verdi ki benim en çok ihtiyacım olan ama asla bulamadığım şeydi güven ve bu durum bizi biz yaptı 😌✨
Sen tam bırak beni gidicem derken eliyle seni tutup sarılması 😍😍😍❤️🔥❤️🔥
Mesela meselaa 😍 Tamam en iyisi bizim için bu çıkma karşıma dediğim gün aşağıdayım konuşmazsak geliyorum yanına demesi bazen arabayla gideceğim yolları bildiği için önümde arkamda gitmesi yol boyunca saçma belki anlatınca ama beni hissedip boş ver demeyip çaba göstermesi güvenmemi kaçınılmaz yaptı 🥹
Babamla yaşadığım dönemde ( Baskıcı baba 😏) aradı beni reddettim ve mesaj yazdım " Müsait değilim , mesaj at" diye. Evimin tam karşısında idi evi. Bir baktım bunun sesi bağırıyor. " Allooo aşkıııım arkadaşlarla iki tek atıp gelcem , merak etme diye arıyorum" pencereye çıktı babam. " Oğlum o sesine ayar ver " diye. O da kulağında telefonla konuşuyormuş gibi yapıyormuş sesini bana duyurmak için :D
Ay işte harika başlıyor da sonu olmuyor pek kskdsk
Haykirmasina gerek yoktu. Kaç yil sevdiğini göstermesi yerine bi yüzük taksaydi, beni büyükleriyle taniştirsaydi belkide bugün farkli yerlerde olurdum..
Demek ki olması gereken buydu. Belki çok daha fazla üzecekti seni ki o zaman daha zordu.. Bilemeyiz hayatım :*
Evet bitanem. Geçti bitti..
Bazen şer sandığımız hayır olabiliyor bebeğim..
Psychoo aşkımmmm senii çok seviyorumm nolur geri dönn psychooo derse beni benden alır. İşte derim hayatımın kadını orada ve beni çağırıyor ağzını yediğim.
İnşallah der bir gün.
gökyüzüne yağan yağmurlarla yazdirsin ancak inanırdım 😏😂
Extra ücret ile kırmızı kar da ister misiniz :D
yok onun yapılabilirligi mevcut 😂
Yaksın mı burayı dfjsk
yanani görür Allah hanim abla dhdh
Sadece beni olduğum gibi sevsin her anlamda yanımda olsun yeterli olurdu
Bir de limon sevsin dfjdjfj
Bize aşık olması tek başına yeterli değil, bizim de ona ilgi duymamız gerek
Soru da tam bununla alakalı. Ne yapsa ona ilgi duymaya başlarsın diyor.
Pekâla. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hayır bunlara gerek yok. Aşkının gereği olan saygıyı, sadakati, samimiyeti ve aidiyeti görmem yeterli. Yeryüzünde benden başka ıslandığı tek bir erkek varsa - bunu anlamam için yapacağım birçok shit test var- isterse benim için dağları delsin zerre kadar kıymeti yoktur. Aşkıyla beraber oyun dışına atarım onu.
İlmek ilmek işlemeli ben abartılı süslü şeyleri sevmem şahsen
Seviyorum dedi diye kabul etmem
Küçük detaylar ile aşık edebilir sadece
bakışıyla, yanımda oluşuyla, ince detayları fark edişiyle...
Ama haykırması lâzım. Gece odanın penceresine gelse serenat falan? :D
bana değer versin de gerisi önemli değil isterse overlokçu gibi mahalle mahalle gezip haykırsın sevdiğini 🤣🤣🤣
Alırım.. Alırım dedim mi de alırım dfjdjfdj
Tam öyle olacak işte 🤣🤣🤣
Ama nedimen olcam he ona göre skdjj
Ufacık mesaj verse yeter
Sami olsa Yeter
Sami?
Ben korkarım.
Böö dfjdjfj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten seven birinin hissettirdiği o samimiyet hiçbir şeye değişilmez tatlım ✨ Benim kalbimi öyle büyük gösterişler ya da yollara yazılan yazılar değil, ince düşünülmüş detaylar eritir 💖
Kordon'da yürürken aniden en sevdiğim kahveyle karşıma çıkması veya dinlediğim tek bir şarkıdan ruhumu çözmesi çok daha büyülü ☕ Çabasını ve ilgisini gözlerinin içinde görmek isterim ben 💅
Peki senin kalbini en çok hangi romantik sürpriz eritir aşkom? 🥺