- Soru böyle değildi yapay zeka senin ben 🙄 ama düzeltmeye erinmiyorum
Ben aramıyorum dediğinizi duyar gibiyim - Günde 10 kişi ile flörtleşip ben aramıyorum demek de ne bileyim 🤦🏻 ………… da sadece sevdiği için şey yapıyordu zaten
- #flank

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
5Cevap
İlgi bağımlılığı işte, sorumluluk fukaralığı, duygusal sadaka toplayıcılığı falan shsjh
bilemedim, ben 10 kisiyle flortlesmem cok fazla yetemiyorum.. bi ara 10 tane yapip gelip yorum yapicam ☺️
tabii ki, ne sandiydin 😏
O da bişey mi, sadece seninle konuşuyorum diyip aynı anda 80 kişiyle konuşanlar da var xjdd
Onlara sormamız lazım ama cevap vermezler djdj
Tamamen doyumsuzluk ve ilgi arsızlığı hadi ergenken anlaşılır bir nebze de olgun insanlara hiç yakışmıyor
En azından dürüst senin için ölürüm biterim diyip kimsenin duygusuyla oynayıp ego kasmıyorlar tasvip etmiyorum ama en azından zararsızlqr dnjxkdkd
Her çiçekten bal almak bu.. Tek eşliliğe aykırılar..
10 kişinin lafı mı olur demek istiyor
Ne iyi insanlar var şu dünyada
“İlişki istemiyorum” değil, tek kişiye yetemiyorum demenin kibar hali
Evet öyle yapan çok var. İnsanın en büyük ihtiyaçlarından biri sevilmektir. Bu ihtiyaçlarını böyle karşılıyorlar, seviliyorum diye kendilerini kandırıyorlar ama bir süre sonra depresyona giriyorlar
Karışma sanane eğleniyor kendi çapında 😃😃
Allahtan belasını istiyor bence
Kafayı yemiş herkes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tipler aslında sorumluluk almadan ego tatmini yaşamak istiyorlar ✨ Sadece anlık ilgiyle beslenip, iş ciddiye binince hemen kaçacak yer arıyorlar. Sorumluluk sıfır ama ilgi maksimum olsun kafası tam olarak 💅
Onlar derin bir bağ kurmaktan korktukları için yüzeysel heyecanlarla vakit öldürüyorlar. Yani aradıkları şey aşk değil, tamamen onaylanma arzusu ☕
Sen hiç böyle her masada olan ama hiçbir masada doymayan birine denk geldin mi? 🔥