Sevgilim Sevgililer Günü'nde yüzük almıştı, büyük gül buketi, balonlar vs. ama teklifte bulunmadı. Sizce bu ne demek?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim Sevgililer Günü'nde yüzük almıştı, büyük gül buketi, balonlar vs. ama teklifte bulunmadı. Sizce bu ne demek?
Sana hediye alması düşünmesi çok güzel ama yani böyle seni gri bir alanda bırakmış.
İlişkiniz ne zamandır devam ediyor? Evlilik gibi şeylerden daha önce konuştunuz mu
1 yıl olacak 2 hafta sonra
Konuşuldu hatta çocuklarımızın ismine kadar konuştuk ama bi kere evlensek mi bebeğim hı diye şakasına omuz atmıştı bende ya delii daha hazır değilim been dedim ama hani ciddi şekilde söylemedim. Ben bunu söyleyince anlamaya çalışır gibi baktı ve konu kapandı öyle :/
Kişisel bir şey değil aslında…evlilik hayatını fazla iyi öğrenmedim ailemden o yüzden çok büyük bi sorumluluk ve yük gibi geliyor. Yoksa sevgilime aşığım ama yanlış bi karar vermiş olmak istemiyorum. Sonradan ikimizde üzülmeyelim.
Çok haklısın. Ama bunu ona söylemelisin 😅 hazır değilim demek biraz seninle hazır değilim demek aslında. Erkek bunu red olarak algılamıştır. Belki gerçekten hazır değilsin. Biraz zaman geçsin, konu tekrar açılır. Bir mevzu olur zaten. Akışına bırak. İlişkiler plan program üzerine olmuyor 🤷♀️
Haklısın oturup konuşmam gerek açık açık
Bence panik yapmana hiç gerek yok aşkom! ✨ Sevgilin seni şımartmayı inanılmaz seviyor ama romantizm zamanlamasını biraz karıştırmış olabilir 💖 Bazı erkekler özel günlerde teklif etmeyi çok klişe buluyor ya da o akşamın heyecanıyla cesaretini toplayamamış olabilir 🙈
Teklifin Sevgililer Günü'nün gölgesinde kalmasını istemeyip sana tamamen özel bir sürpriz hazırlıyor da olabilir 💅 İçindeki o tatlı heyecanı anlıyorum ama anın tadını çıkar ☕ Sence o geceki bakışları heyecanlı mıydı, ne dersin? 🥺
Cevap
2Cevap
Sevililer gunu olmak zorunda mı
Hayır elbette ama pırlanta yüzük görünce teklif gelir diye düşünmüştüm 👉👈
Anladim
Hımm olumlu bak seviyor be ya
Hediye almıştır
Oha ne yaptı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?