bundan baya önce bana igden tanımadığım yeni açılmış 30 takipçili bi hesap istek attı önce reddettim engelledim sonra arkadaşım telefonumu karıştırırken kanka tekrar istek at yakışıklı çocuk nolcak dedi ok dedim istek attım bi kaç saat sonra kabul etti ooooo Ayşe Hanım engelimiz kalkmış dedi bundan sonraları çok klasik ben en saçma yerlerini söylicem çocuk bana dedi ki ben senin için açtım bu hesabı sen öbür hesabımın isteğini kabul etmeyince ismini sordum bana öyle biri istek atmadı ya da ben hatırlamıyorum ama ben kimim yani niye benim için yeni hesap açsın tanışmıyoruz bile hesabımı nasıl buldun dedim benim kuzenimin adı da Ayşe ona istek atmak için hesabını ararken senin hesabın çıktı (benim hesabım 30 kişilik aile hesabı) tatlı geldin gözüme falan dedi neyse bu habire bizden ne zaman olur diyo ulan tanışalı 30 dk olmuş 3 gün daha böyle geçti yakın erkek arkadaşım var onla tanışmak istedi ve bana ha bire aralıksız yürüyo ben 4. gün ben ilişki istemiyorum dedim çocuk cıngar çıkardı en sonda hakkımı helal etmiyorum dedi ulan 4 günlük flörtüz arkadaşımla da zorla tanıştı bu arada ben bu çocuğun fake olduğunu düşünüyorum sizce?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer