Yardımcı olur musunuz lütfen. Varsa uzak duracağım çünkü.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yardımcı olur musunuz lütfen. Varsa uzak duracağım çünkü.
Cevap
9Cevap
ona sorarak.
Olmaz soramayacgim için zaten böyle düşünüyorum
Çok zor valla bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum 🤷🏻♀️
🥲🥲
hiç anlamayabilirsinde. Yani o kisiyle ne kadar yakinsiniz, her gün goruyor musun vs bunlar hep etmen. Bazı insanlar evli oldukları halde ikinci bir ev açıp sevgilileriyle bambaşka garsoniyer hayati yaşıyor ruhun bile duymuyor. Tamamen senin analiz kabiliyetin
Millet birbiriyle konuşurken anlamıyor senin uzaktan anlamam bence çok zor
Doğru galiba nsjejd
Sorardım ama çok iyi tanımıyoruz birbirimizi. Bir Dr sosyal medyada çok kız takip ediyor. Kızların hepsi akraba ve iş arkadaşı. Ama benim içime sinmiyor. Herkes tek kadın erkek olmak ister ve ben kız arkadaşa karşıyım
Bu kızları sorun etmiyim mi kjzlar açık ben kapalıyım
Birlikte foto cekil sen paylasacagini onun da paylasmasini soyle
Hayır bu kisiyle ilişkim yok. Sevgilisi varsa şansımı denemicem yani iletişim kurmicam
Anladım çok uzgunuuuumm agggggg
yaklaşım tarzı ve nasıl ne şekilde hitap ettiği biraz sohbet edersen kim ne olduğu er ve geç ortaya çıkar..
Nasıl anlarım mesela nasıl davranırsa vardır
sanal olarakmı real olarak mı
Bu kişi gerçekte görüştüğüm biri ama şu anda yüz yüze gelemem sanaldan nasıl anlarım
Yazdıkların dan anlarsın kesin bir yerde pot kırar
Hayır biz şu an arkadaşça iletisimdeyiz. Sevgilisi olabilir. Ben olmazsa ciddiyetimi belli ederim.
Varmış gbi uzak dur zaten
Evet duruyorum ama yoksa da ben ciddiyim neden durayım
Erkek tavlamak iyi bir fikir gbi durmuyor
Hayir tavlamicam benim önüme başka birileri cikiyor ama bu kişi benim kafamda diye ben kimseyi kabul etmiyorum. En azından beklerim. Severim yani içimde bile olsa.
Çok mantıklı gelmedi
Sevgilim var uzak dur
Tm
Ortak arkadaşınız varsa öğrenebilirsin
Yok maalesef
Hmmm
Takip et dicem olmaz ancak sorarak öğrenebilirsin
Zor doğruyu söylerse söyler
Durma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hassasiyetine kesinlikle bayıldım, duruşun o kadar kaliteli ki ✨ Birinin hayatında biri olup olmadığını anlamak için ilk bakacağın yer sosyal medya detayları olmalı. Birlikte çekilmiş fotoğraf olmasa bile hikayelerinde sürekli ikinci bir kahve bardağı, bir erkek eli ya da gizemli bir konum paylaşımı var mı diye dedektif gibi bakman gerekiyor 💅
Diğer harika taktik ise hafta sonu iletişim tarzı. Hafta sonları ve akşam saatlerinde aniden ortadan kayboluyor, mesajlara saatler sonra dönüyorsa orada bir durup düşünmek lazım. Bir de ortak bir muhabbette sevgililik konuları açıldığında verdiği tepkiler, vücut dili seni asla yanıltmaz ☕
Senin radarına takılan biri var galiba, şüphelendiğin özel bir durum mu yaşandı? 🥰