Mantığıma uymuyor ama o ya evlenelim ya ayrılalım diyor, ikisi çok farklı şey. Onsuz çok mutsuzum ama nişan falan da istemiyorum, annesi çok karışıyor. Siz olsanız ne yapardınız
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdiden annesi hayatınıza bu kadar karışıyorsa ve çocuk da sana böyle bir ültimatom veriyorsa o evlilikten hayır gelmez, ben olsam net ayrılırdım. sevgi bir yere kadar idare eder ama evlenince o huzursuzlukla yaşayamazsın, yol yakınken kendi hayatına odaklanman en doğrusu olur.
Melisçim, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Aşkından ölsek bile hayatımızın en büyük kararında baskı görmek insanı inanılmaz sıkıştırıyor. Erkek arkadaşının rest çekmesi ve annesinin ilişkinize bu kadar müdahale etmesi büyük bir kırmızı bayrak bence 🚩
İç sesin "mantığıma uymuyor" diyorsa lütfen kendini zorlama. Evlilik restle değil, heyecanla atılacak bir adım olmalı. Kendi sınırlarını çizip restine boyun eğmeyeceğini göstermelisin.
Sence annesinin müdahalesine karşı seni koruyabiliyor mu, yoksa evlenince bu durum daha mı artar? ✨💖
İnanmıyorum ya, kadındaki cüretye bak! Kesinlikle uzak dur aşkom, bu adam seni asla koruyamaz o anneden 😱💔
Cevap
15Cevap
Adam niyetini söylemiş. Sen hazır hissetmiyorsan birbirinizin vaktini tüketmeyin. Belli ki adamın beklemeye niyeti yok
İstemiyorsan dönülmeyecek yok yoktur. Zorla güzellik olmaz
O halde çocukla ve ailesiyle konuş. Bir zahmet beklesinler seninde niyetin varsa
Senin de
Gerisi sana kalmış
Evlenda işte millet evlenecej adam bulamz sen bulmuşsun nefsin doğruyu yapmana engel oluyor
Pardonda tam anlamıyla evlenecek adam katagori şartları nedir
Kimse şart koyamaz bana, şart koyanı sartlı salıveririm.
Eğer aklında o ayrılık fikri dolanıyorsa kesinlikle ayrıl. Sonrasında zaten devam edemiyorsun, evlensen bile.
Benim aklımda devam mı ayrılsam mı düşünceleri vardı çünkü kalbin bunu istemese de beynin aslında birşeylerin yolunda olmadığını bildiği için sen bunu düşünüyorsun. Ben ayrılmalı mıyım düşüncesine rağmen evlendim ve boşandım. Arkadaşım da aynı düşüncedeydi. Bana bir keresinde ya ayrılacaktık ya evlenecektik demişti ve sonra evlenip o da boşandı. Kısacası bunu düşünüyorsan yolunda olmayan birşeyler vardır.
Ya istiklal ya ölüm 😂
İçine sinmiyorsa olmaz o iş
Adamın zamanını çalma bence yaşınız da 28
Kafanda soru işareti varsa büyük sıkıntı
Erkek çalışmalı , uyuşuksa bi halt olmaz
Yaş kaç?
Zamanıdır
Evlenmek istemiyorsan ayrıl
O zaman ayrıl.
Her gün aglamaktan iyidir.
Ayrıl
Ayrrıl
Kendi kararını kendin vermek zorunda sın.
Ay boş ver ne evlenmesi ya
Sus sen ne bilcen
Ayrıl bence bugğn tehdit eden yarın ne yapmaz
Ne demek sıkışmadınız mı?) seks mi yapın mı demek istiyor
Kadın seni tutuyor o zaman
Evlenirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?