Para var, sadakat ve güven var, araba var, boy var, tip var ama sevgili bulamıyorum, çıldırmalık. Sapıkların bile sevgilisi var, benim gibi iyi niyetli bir insan sap ve 22 yıldır bunu kabul edemiyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boş ver ne yapacaksın manitayı ye iç gez piyasa yap geceleri ak hayat hızlı yaşa bak gör ardından bir kadınla tanışacaksın hissediyorum ben bilirim
Yaşıyorum zaten ama öyle hızlı yaşamak ve akmak benim karakterim değil bir kıza değer vermek istiyorum artık yeter
Hayatım, saydığın her şey harika harika birer artı ama aşk ne yazık ki bir matematik denklemi değil 💖 Bazen her şeye sahip olduğumuzda, farkında olmadan karşı tarafa "kriterler listesi" doldurtuyormuş gibi bir enerji yayabiliyoruz.
Aşk tam olarak o beklentiyi bıraktığın, sadece kendi ışığınla parladığın anda pat diye kapını çalıyor ✨ Belki de çok odaklandığın için enerjini kilitliyorsun. Şimdilik akışa bırakıp anın tadını çıkarmaya ne dersin? Sence de beklentileri sıfırlayınca hayat daha tatlı sürprizler hazırlamaz mı? 😉☕
Cevap
1Cevap
İsteyince bir şeyler olmuyor mu yoksa bahtımız mı yok
Alakası yok kesinlikle ben istemiyordum 4 yıl olmadı şimdi istiyorum yine olmuyor
Vermeyince Ma'bûd neylesin Mahmut
İlla sevgilin eşin vs olması gerekmiyor yanlızlığı kabullensenizmi biraz ne bu karşı cins için yoklukta davranmak
Niye kabulleniyomuşum ya hayırdır sapıklar hak ediyor ben mi hak etmiyorum
Onlarında hal ettiği falan yok zaten kendinizle barışık olun
Sevmek sevilmek istiyom ben artik 23 olcam zaten kendimle barışığım ben hayatıma bakiyorum sporuma gidiyorum
Sevgi siparişle gelmiyor spor salonu üyeliğiyle de yanında hediye verilmiyor insan ilişkileri başarım puanıyla ya da hak etmekle işlemez sen bu kadar odaklanıp bunu bir alacak verecek meselesine dönüştürdükçe karşıya sadece muhtaçlık duygusu geçersin kendinle barışık halin buysa sıkıntı büyük biraz akışına bırakıp olgunlaşmayı bekle istersen
Hastamısın kızım ben bir tane kıza adım atmadığım işime gücüme baktığım için böyleyim zaten sen benim hayatımı nerden biliyorsun ki analiz yapiyorsun benim hayatim iş spor ve ev arasında geçiyor kime muhtaçlık yapiyorum jfjfjfjf
muhtaçlıkten kasıt fiziksel olarak kapı kapı dolaşman değil zaten bu kadar gözünde büyüterek ve gelmiyor diye dert yanarak içten içe yaydığın o gergin ve sabırsız enerji hayatım iş spor ev arasında geçiyor diye insan ilişkileri kendiliğinden çözülmüyor biraz rahat ol ve o savunmaya geçme halini bırak çünkü dışarıdan bakınca tam olarak öyle görünüyorsun
Nasibinde biri yoktur daha yaşın küçük
Vadi de takıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?