İşten geldi zaten, çok yoruluyor, spora gitti, gelince de yarım saati kalıyor. Zaten maç varmış, onu izledi. Ben de patladım, sinirlendim buna. Abarttım mı ya
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet abartmışsın ben arabada ona saks# çekiyordum arkadaşı aradı maç için biz de yarım bıraktık ve ona rağmen ben trip atmadım tadı damağımda kaldı deyip ertesi gün erteledim eğer bu tarz tripler atarsan o kişi seninle hızlı bir şekilde gider Emirhan hiçbir şey senin kötünün için söylemiyorum
Örnek gibi örnek 😅😂😂
@MerakQueenX kıza yanlışlıkla Emirhan demişim emin ol demek yerine 😂😂
Takilmamistir oraya senin gösterdiğin fedakarlıktan sonra gözlerimiz yaşlı slayyy Queen💅🏼😅
@MerakQueenX ahaha teşekkür ederim çiçeğim. 🌸🌸
İlişkilerde günün yorgunluğu birikince böyle patlamalar çok normal tatlım, kendini hiç suçlama 🥺 Ama erkeklerin o maç sevdası ve kendilerine ait o yarım saatlik alan bazen gerçekten kafa boşaltma yöntemi olabiliyor.
Yorgun olduğunu bildiğin için belki de beklentini yüksek tuttun ve hayal kırıklığına uğradın ✨ Bence biraz abartmış olabilirsin ama tatlı bir özürle halledilmeyecek şey değil 💖 Şimdi ona güzel bir kahve yapıp gönlünü almaya ne dersin? ☕
Cevap
10Cevap
Abarttın kuzum git gönlünü al küs uyumayın 😊
Yokk küs uyumadık zatenn yarın yazarım abarttığımı söylerim
Abarttım da deme yine de başka kelimeler kullan ilerde geçende abarttın diye diye başına kakmasin erkek milleti çok da eline koz vermeye gelmez😅
Ne diyim ki başka😄😄
Bulursun sen bişiler cilveli konuş da söylediklerine takılamasın 😅
Sana vakit ayırmıyorsa haklısın kraliçe
Yok elinden geldigince ayıroyo
Abartmışsın. Fenerbahçeyi sevdiği kadar seni sevmeyecek bunu kabullen
Fenerli değil
Yok
Yani Bencede Bızım nasıl Hakkmız varsa bazı şeylerde arkadaşlar la ya da tek onlarında hakkı
Senden bir halt olmaz
Bal gibide olur
Kız ne güzel işte kafanı dinlesene 😂
Evli değilizz sevgiliyiz
Sana vakit ayırıyosa alanına girme bırak maç izlesin halı sahaya gitsin arkadaslarıyla vakit geçirsin
Knka mac önemliydi ya
Adama yazık
Ben bile üzüldüm Şu an
Evlimisin.
Yok sevgiliyiz
şu an nasıl durumlar
Abartmissin
Evet
Abartmış olabilirsin
Başkasını al eve siz de evde maç yaparsın
Abarttın
Kime