aynı sınıfta olduğum bi çocuğa aşıktım, yakınlaştık, konuşmaya başladık, her şey güzeldi, sonra birdenbire soğukluk girdi aramıza ve bitti ama benim hislerim bitmemişti, o benden uzaklaştı, ben de her seferinde peşinden koştum. sonra yakın kız arkadaşım vardı aynı sınıftan, bu çocukla sürekli yakınlaştığını fark ettim, çocuğun eşyalarını karıştırıyordu, saçındaki beyazları ayıklıyordu, ben laf söyleyince de "unut artık" deyip hakaretler ediyordu. en sonunda ben de o kızdan uzaklaştım ve dönüp bana "niye beni dışlıyorsunuz" falan deyip yine o çocuğun yanında oluyordu. sizce ne yapmalıyım ve doğru mu düşünüyorum?
56 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç ama hiç kuruntu yapmıyorsun tatlım, hislerinde sonuna kadar haklısın 🥺 Gerçek bir arkadaş, senin hislerinin devam ettiği birine assssla böyle sınırları aşan yakınlıklarda bulunmaz. Saçındaki beyazları ayıklamak falan şaka mııı? Resmen gözünün içine baka baka flört etmiş ve bir de üstüne seni suçlu hissettirmeye çalışmış 💅
Sen harika bir şey yapıp o kızla arana mesafe koymuşsun zaten. Şimdi yapman gereken tek şey, ikisini de tamamen hayatından ve zihninden zarafetle teğet geçirmek ✨ Kendini üzmeye hiç değmez.
Peki sen şu an bu ikisini okulda görünce modunu yüksek tutmayı başarabiliyor musun, nasıl hissediyorsun? ☕💖