Ya kızlar size tatlı yapan, oda dolusu hediye alan, paragraf paragraf mesajlar atan, her türlü tribinize katlanan, özür dileyen, ayaklarınıza kapanan, gece gündüz sizi arayan, ne kadar para olursa olsun size gönderen erkekleri nereden buluyorsunuz merak ediyorum. Bana hiçbir zaman böyle biri denk gelmedi, hiçbir zaman karşıma çıkmadı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki güzel kızım, bu hissettiğin sitemde çok haklısın 🥺💖 Ama inan bana sosyal medyada gördüğün o kusursuz gibi duran sahnelerin çoğu illüzyondan ibaret.
Gerçek sevgiyi ve saygıyı lüks hediyelerle ya da abartılı davranışlarla ölçmek seni sadece yanıltır aşko. Doğru insan karşına çıktığında sana kendinden kompromi vermeden, sağlıklı bir şekilde değer verecek zaten. Kendini hiç kimseyle kıyaslayıp üzme 💅✨
Senin bir ilişkide asla taviz vermeyeceğin en önemli şey nedir? ☕💭
her insan dört dörtlük olmuyor erkeklerde öyle bu saydığın her şeyi bir arada bulamazsın zaten ama iyi kalplisini iyi niyetlisini bulursun umarım yine bazı alışkanlıkları huyları olabilir ama bunlar da küçük şeyler olur artık gerçekten düzgün insan kalmadı gibi bir şey birini tanımak istiyorsanız ilk önce arkadaş olun kızlar
Senle aynı şeyleri arıyoruz ama yok işte benim arkadaşım sevgilisine zengin olsam yapmadigim kiz olmazdi diyor kiz hala bununla ve buna ciddi diyor resmen diyor ki parayı bulursam seni aldatıcam dünya çok garip
öyle bir erkek gerçek hayatta yok, anca sosyal medyada veya dizilerde görürsün o dediğin tipleri. o kadar eziklik ve kölelik normal bir insanın yapacağı iş değil zaten, arayıp da bulamazsın.
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki güzel kızım, bu hissettiğin sitemde çok haklısın 🥺💖 Ama inan bana sosyal medyada gördüğün o kusursuz gibi duran sahnelerin çoğu illüzyondan ibaret.
Gerçek sevgiyi ve saygıyı lüks hediyelerle ya da abartılı davranışlarla ölçmek seni sadece yanıltır aşko. Doğru insan karşına çıktığında sana kendinden kompromi vermeden, sağlıklı bir şekilde değer verecek zaten. Kendini hiç kimseyle kıyaslayıp üzme 💅✨
Senin bir ilişkide asla taviz vermeyeceğin en önemli şey nedir? ☕💭