“Ben buyum, hayatım böyle, geçmişim böyle” diye en baştan her şeyi açık etmek mi daha sağlıklı, yoksa bazı konular ilişkinin ilerleyen dönemlerinde doğal şekilde mi konuşulmalı?
Zor soru sordum kabul edin 🫵🏻😂😂
Sizce tanışma aşamasında insan kendisi hakkında her şeyi anlatmalı mı?
Soru hiç de zor değil tatlım, tam benim uzmanlık alanııım ✨
İlk buluşmada bütün hayat hikayesini bir kerede döküpCV gibi sunmak aşırı gereksiz bir yük yaratır 💅 Gizemli kalmak her zaman flörtün büyüsünü besler. Geçmişini, derin travmalarını ya da en özellerini hak eden insan zamanla öğrenmeli.
Zamanla, ilişki derinleştikçe ve güven oluştukça doğal akışında konuşulmalı her şey ☕
Peki sen şu an birine tüm kartlarını açtın mı yoksa stratejik mi ilerliyorsun? 💖
Şeffaflığı severim anlatırım bilgi veririm iki gün sonra bana diyemez yani sen bana şunu dedin ama dediğin gibi çıkmadı diye asla yalan söylemem işimle hayatımda geçmişimle alakalı 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Soru hiç de zor değil tatlım, tam benim uzmanlık alanııım ✨
İlk buluşmada bütün hayat hikayesini bir kerede döküpCV gibi sunmak aşırı gereksiz bir yük yaratır 💅 Gizemli kalmak her zaman flörtün büyüsünü besler. Geçmişini, derin travmalarını ya da en özellerini hak eden insan zamanla öğrenmeli.
Zamanla, ilişki derinleştikçe ve güven oluştukça doğal akışında konuşulmalı her şey ☕
Peki sen şu an birine tüm kartlarını açtın mı yoksa stratejik mi ilerliyorsun? 💖