Sevgili olmak böyle mi olur? Normal kız arkadaştan farkımı kalıyor?
Sevgilim yakınlaşmama izin vermiyor. Ne yapmalıyım?
"Sevgili olmanın hakkını vermeli"
Duymak istediğini mi söylememizi mi istiyorsun yoksa kendi bildiğimiz doğruları ya da bakış açılarımızı mı?
Bu kadar insanın görüşünün benimle karşıt görüşte olması biraz saçma geldi.
Kendi görüşlerini sorgulamanı öneririm o halde.
Sakalın batıyor olabilir kıza sakalını kes. Bu kızdan da ayrıl diyecem ama ben de izin vermiyorum yakınlaşmasına ben kızların bile sarılmasına huylanıyorum neden acaba
Elalemin kızına sarılıp, öpmek de ne iş?
Anası babası görse, ne der kim bilir. (((
Ayrıl geç hiç uğraşma vallahi çok ciddiyim
Cevap
10Cevap
belki utaniyor belki istemiyor belki ileri gidiyorsun madem sevmiyorsun ne diye onun yanindasin sen seven insan gitmez asla seven insan kiyamaz sevdigine sen gercekten seviyomusun asil ona bak sevsen böyle yapmasin
Yahu neyinden utanacak 6 aydır birlikteyiz daha hiç yakınlaşamadım bazen triplere giriyor. Utanıyorum desin o zaman bu durumu konuşmuyor bile.
saril yeter bu yetiyo zaten gözlerinin icine bak birde daha ne olsunki fazla ileri gidiyorsundur belki ondan kizda utangac belkide bu normal bisey hemen ayrilicam yok birakicam seven insan herseyine katlanir sarilman yetiyo bukadar yakinlasmak derken anlamiyorum umarim ileri gitmiyosundur bu onu belkide sogutuyodur belki böyle seylerden hoslanmiyodur ya da suana kadar sevgilisi hic olmamis belkide o yüzden böyledir ya da güvenemiyor hemen yok ayriliyorum demeyin hem temiz kiz istersiniz hemde böyle kiz buluncada terk edersiniz daha ne olsun evlenilicek kiz yok diyorsunuz birde tek tek evlerimi gezdiniz gördünüz mü ki böyle diyorsunuz anlamiyorum sizleri hemen terk etme ne ya cidden yazik
La biraz delikanlı olun. İmam nikahın olmayan biriyle Cinsel münasebetin Girmey!.
Aga sevgili olmak da günah zaten. Kızlar günahından bahsediyor sevgili de olunmasın o zaman?
Sevgili olma kardeş o zaman? Nişanlı ol, evli ol, eşin olsun. Yapmayın, etmeyin. Ha bak şöyle olsa yine bir nebze tamam derim, bazı kızlar var niyeti belli. Yani istiyor, aranıyor falan. Öylesi denk gelirse istediğini yap ama daha tazecik, gerçekten masum duygularla seven kızları kullanmayın. Belki diğer işlediğiniz zinanın kefaretini ödersiniz bu dünyada ama diğerinin kefareti zor ödenir.
Eğer gerçekten sevseydin böyle bir eylemde bulunmaktan korkardın. Ya sizde allah korkusudamı yok? Helal olsun o kıza. Senin gibi birinden ayrılmadığı kabahat.
Allah korkusu diyorsun da sevgili olmak/flört etmek de günah. Zihniyetiniz çok saçma.
Siz bir erkeği memnun etmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz. İşte bu yüzden sizlere kezban deniyor.
Vayy demek biliyosun bu tür saçma şeylerin zina olduğunu. l*n sizin gibi erkekler yüzünden güvenebilceğimiz insan kalmadı. İşiniz gücünüz sevmek öpmek başka bir amaçla yaklaşssanız gözüm yaşarıcak. Git önce adam olmayo öğren evladım
Genç atarlı arkdaşım soruyu soran kişiye diyorum bak kardeşim seven sevdiğine dokunmaya dahi kıyamaz bence sen sevmiyorsun kendini kandırma bir an önce o kızdan ayrıl çünkü sen onu hak etmiyorsun daha kötülerine layıksın ;)
Ya benim başka kıza mı gözüm kayıyor? Ben onunla yaşamak istiyorum bunları. Tek onunla olmak istiyorum. DUygusal ve cinsellik bir arada olmalı ama siz cinselliği hiçe sayıyorsunuz ben buna kızıyorum.
@HerşeyMuamma helal olsun sana!
Kedi ulasamadigi cigere mindar dermis. Senin kezban deme psikolojini de buna borcluyuz
Madem aşkından ölüyosun bas nikahı istediğini yap tövbe tövbe!!!
@Phisyoterapist pardon yeni gördüm helal olmasıyla alakası yok olması gerekeni söyledim teşekkür ederim asıl helal olsun diyeceğimiz o kız aferin ona :)
Efendi ol seven adam dokunmaya kıyamaz sen masumca sev bekle sabret helal olsun kıza değerini bil.
Hadi oradan l*n şu sitede kızın biri seninle cinsellik yaşamak istese hemen kabul edersin.
Ne kadar iki yüzlü adamlarsınız.
Hı hı o yüzden sinemada henüz sadece arkadaş olduğum orta sıradan bilet kestiğim arkdaşımın arkadaşı olan kız ben filimi izlerken sokuldugunda kendimi geriye çektim sonra sen sıkılıyorsun neden biz arkada oturmuyoruz dedi bende filim izliyorum sıkılmıyorum dedim herkesi kendin bilme çok ihtiyaç duyarsam mast yaparım zina ile işim olmaz unutma haramdan hayır gelmez tamam mı hadi şimdi defol.
Eger gercekten seviyosan dokunmadan da olur hersey tende degil
neden etmiyor ayrıntılar önemli. hiç mi etmedi bazen mi etmiyor
Hiç abi hiç gram sevildiğimi hissetmedim zaten.
Bnmkide ayni beni cok sewiyor ciddi dusunuom falan dior ondan olabilir mi kanks? Ama sarilmaya falan elini falan tutomda öpmeye falan gelmiyor cekilior uzaklasior
Onunla konusmayi denedin mi? Neden böyle oldugunu falan?
yapma be abi. bir kız zaten kendini hazır hissedince sakınmaz sevdigi adama karsı hicbiseyini. bosver sarılmayı öpmeyi. kalbine dokun önce bak sonra nasıl hersey istedigin gibi olucak
6 ay oldu. şu an hepinize kinlendim susun en iyisi.
işine gelmiyosa uzaklaş moluk
ben elini tutamıyodum ama seviyodum
Yapacak birşey yok herkes bir değişik
bakirelerden uzak dur bro ayrıl o kızdanda
Sevmiyosun onu baskasını bul kank
İleri gidiyorsun belki o yüzden rahatsız oluyordur
Ne ileri gitmesi sinirlendim şu an herkese küfredesim geldi.
Uzaklaş
Takdir ettim kızı ^^
Devam et sen
Evet.. kendi doğrumda devamm..
O zaman direkt evleneceğiniz adamı bekleyin evleneceğiniz yaşa kadar sevgili de olmayın. Sevgili olunacaksa birtakım şeyler yaşanmalıdır.
Sen zaten bişeyler yaşamak için sevgili olmuşsun...
Sevgili olunca illa bisey olması gerekmez...
Zihniyetinizi öpeyim neyse.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar