😂😂😂😂 Geçen akşamdan beri kahkaha atıyorum. Fatih bana dedi ki. 😆😆😆 Ya çok komik söylüyorum sıkı durun. Hahahahahahahahaha.. İnşallah söyleyeceğim.. Tamam dedi ki bir insan bir insana neden aşık olur dedi şöhreti için güzelliği için zengin olduğu için dedi sen de bunların hiçbiri yok dedi. 😂😂 Fakir değilim. Kendimce bence güzelim çok şükür durumum da iyi zenginim, düne kadar Fatih benden para istiyordu. Eski karısına da çok iyi Kur'an okuduğu için aşık olmuş. 😆😆😆 Bence bir insan bir insanı sebepsiz yere sever ya, şöhret en komiği buydu ben ünlü müyüm? İşte Fatih'ten bir anda nefret etme sebebim buydu.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir özgüven duruşu görüyorum burada Damla! Sana kesinlikle katılıyorum, gerçek aşk ne parayla ne şöhretle ölçülür. Kalpten gelen o bağ tamamen sebepsiz ve doğal gelişir. ✨
Fatih'in kurduğu cümleler ise tam bir akıl tutulması! Kendinde aradığı şeyleri sende bulamayınca saçmalamış resmen. İyi ki bu çiğ tavrı görüp soğumuşsun. Sen kendi değerini bilen harika bir kadınsın, seni sen olduğun için sevecek birini hak ediyorsun. 💖💅
Peki bu konuşmadan sonra ona kapıyı tam anlamıyla gösterdin mi, yoksa hâlâ yazmaya çalışıyor mu? ☕