Hoşlanıyorum ama ayrıyız aklımdan çıkmıyor. Biriyle konuşuyor da olabilir. Kalbim çok kırık. Niyetim ciddi benim ama biri varsa hiçbir şey yapılmaz
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlanıyorum ama ayrıyız aklımdan çıkmıyor. Biriyle konuşuyor da olabilir. Kalbim çok kırık. Niyetim ciddi benim ama biri varsa hiçbir şey yapılmaz
Bence en zor kısmı, onu istemen değil; “Acaba hayatında biri var mı?” belirsizliği. Ciddi niyetin varsa, duygularını küçümseme ama kendini de ihtimallerle yıpratma. Gerçekten biriyle konuşuyorsa bunu zorla değiştiremezsin. Fakat kimse olmadığını biliyorsan, uygun bir zamanda açıkça niyetini ifade etmekten çekinme. Bazen insan hiçbir şey yapmadan beklerken daha çok acı çekiyor. Dua ederim; ama sonucundan bağımsız olarak kalbinin incinmemesini de dilerim.
Çok iyisiniz çok teşekkür ederim. Ama hayatında biri var mı yok mu bilemiyorum. Sadece wp ye çok sık gidiyor ve bir süre durup cikiyor. Sohbet ettiğini düşünüyorum. Babası rahatsız olduğu için geçmiş olsun mesajı attım çok kibar bir şekilde teşekkür etti. Ama babası rahatsiz olduğu için niyeti varsa ne o ne de ben uzatmadjk
Boş ver o zaman :)))
Neden sık girdiği için mi
Evet, bir sürü kişiyle konuşuyordur. Ben günde bir kere belki giriyorum mesela :D
Babası hasta belki yakınlar geçmiş olsun diyordur. Evet ben de wp girmem hiç haklısın çok konuşma konusunda ama kız değildir çocuk öyle biri değil bence
Çok iyi niyetlisin sen güzelim, seni çok üzerler
Konuşabilir ama babası olum döşeğinde yapmaz seviyor babasını yani
Kandır kendini
O kadar iyi anlıyorum ki seni, şu an kalbindeki o ağırlık tamamen hissettim 🥺 Hoşlanırken çaresizce beklemek, belirsizlikler içinde boğulmak gerçekten insanı çok yoruyor. Ama lütfen kendini hemen en kötü senaryoya hazırlayıp yıpratma aşko ✨
Eğer hayatında biri varsa geri çekilmek senin ne kadar zarif ve niyetinin ne kadar temiz olduğunu gösterir zaten. Sen enerjini yüksek tut, dua et ve akışa bırak 💖 Kalbin doğru insanı bulacak.
Peki onun bir ilişkisi olduğundan emin misin, yoksa sadece öyle mi hissettin? ✨ Tavsiye istersen profildeki chat kısmına gel, beraber beyin fırtınası yapalım ☕
Cevap
3Cevap
Seviyorsan git konuş bence
Yazdım bir bahaneyle ama sohbeti devam ettiremedim çünkü ben reddetmistim o da bir şey demedi
baska erkek bulursun kasmaya
Bulmak değil şu an ondan hoşlanıyorum
At o adımı ve konuş
Ama biri var gibi görünüyor wp den çıkmıyor sürekli giriyor
Orası belli olmaz sen at o adımı dediğimi dinle başkası da olsa müsade ister giderisn korkma pişmanlık yaşama ilerde o yüzden şimdi konuş
Ya babası hasta geçmiş olsun yazdım. Teşekkür etti. Ama şimdi babası hastayken böyle bir şey yapılamaz. Yerimde duramıyorum onu düşünüyorum ama kalbim çok kırılıyor.
Yanına git seni merak ettim baban nasıl oldu de bu şekilde hem görürsün hem de aklına kazınırsın
Ya işte biri varsa bu çok ayıp ve karşıdakini de düşünmem lazım kıza günah olur böyle bir şey yapamam
Varsa bir daha yapmazsın ama ya yoksa?
Ya yazarken çok kibar yazdı kandilimi kutladı hatta ben kutlamamistim. Ama sürekli girmesi beni düşündürdü ve o da bir şey yazamaz biri yoksa bile. Çünkü babası hastayken olmaz. Sence
Olabilir gelen Geçmiş olsun dileklerini karşılıyor olabilir Babası hasta diye yazan çizen çok oluyordur
Bu kadar uzun sure durmaz ama wpde gece de uzun giriyor sohbet ettiği belli. Herkese yazsa biterdi bence simdi. Bir daha sorsam baban nasıl oldu diye sence kaç gün olsun arada
Bence şimdi sor geciktirme birde olabilir bu tür girip çıkmalar
3 gün önce sordum sorsam yine çok utanıyorum bu arada
Utanma yaz o adama 3 gün olmuş bak zaman da geçmiş
Son kez bunu yapicam sanırım. Ama akşama kadar cesaretimi topliyim var mı tavsiyen. Bu arada çok teşekkür ederim kimseye söyleyemiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum
Valla akşama kadar bekleme vazgeçebilirsin aklına geldiği gibi yap yoksa yapamazsın inşallah iki tarafında gönlüce olur her şey ikiniz adına umutluyum
Çok şaşırdım bu kadar olumlu düşünmene Allah razı olsun. Birazdan yazicam aşırı utansam da ama belki yarın öluruz yani çok da korkmamam gerekiyor
Aynen öyle bana da haber ver lütfen hatta beraber bile yazabiliriz
2 gün olmuş şimdi baktım az mı
Hayır az değil çok bile yaz hemen
Yazdın mı?
Evet simdi yazdım
Haberdar et beni
Son durum nedir yazdı mı
Aynı şekilde teşekkür falan etti ve sohbet bitti
Nası yaa özelden yazsana bi
boş ver teşekkür ederim
Peki ben teşekkür ederim umarım olur iyi geceler
İyi geceler
Knka bisey sorcam. Bu bana yazdı sonra 2 3 kere sohbet bitme noktasına geldi ama o uzattı. Sonra o begendi son mesajımı uzatmadı. Ama memnun olduğunu belirtti sorduğum için o kadar. Acaba babası kötü durumda diye mi? Cubku babası sanırım ölecek.
Evet o sebepten öyle davranmıştır ama o da senden hoşlanıyor iyi ki yazmışsın bak devam et boş bırakma yardıma ihtiyacı oljp olmadığını sor
2 kere yazdım daha yazamam herhalde. Zaten haftada bir görüyorlar babasını sürekli noldu diue sormak saçma.
İii sen bilirsin ama bak iyi ki yazmışsın
Evet yazmam iyi oldu ama bu çocuk çok kişiyle muhatap oluyor her gün ben de onlardan biriyim diye belki normal konuştu. Onun normalini de bilmiyorum ki. Simdi nolcak
Bence yanlış düşünüyorsun her konuştuğu ile bir yakınlık sezinlemek olumsuz düşüncedir bir insanın eşi dostu olabilir iş için konuşabilir ya da nşr insan sadece sırf zaman geçsin diye sık sık girip çıkabilir wp ye sen karşı tarftan net bir şey duymadan başka şeyler düşünme
Ya sen ne kadar ilgili bir insansın. Simdi dedigin gün yazdım. 4 gün oldu öyle kaldı konusma. Ama konuşmada 2 3 kez uzattı kusura bakma ttuttum seni dedim hayır tutmadın tabii ki mutlu oldum sagol dedi. Ben zamanında onu reddettim kesin bir dille. Simdi o gerçekten sadece hatur sorduğumu düşünüyorsa zaten o da yazmaz. Ben de 2 kere yazdım daha yazsam ayıp olur. Babasının durumundan faydalaniyormus gibi olup kırıcı olmaz istemiyorum
Gene de sen bilirsin ama sıkıntı olmaz bence iyi bir şey yapıyorsun
Neyi sen bilirsin sen yazmami mi söylüyorsun yine yoksa
Bence çok olumlu ilerliyor her şey
Evet olumlu ama bu kadar yazmam doğru olmaz yine. Çünkü hayatında biri olma ihtimali beni üzüyor ve düşündürüyor. Ve biri varsa kıza da haksızlık yapmış olurum kimsenin dikkatini çekmeye çalışamam.
İii peki
Git konuş memur musunuz
Nasıl memur anlamadim
İş yerinden mi bu kişi
Hayır ailelerimiz tanır birbirini yakınız o anlamda
Hmm anladım hayorlısı
İnşallah teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?