3 yıldır peşimde koştu, defalarca engelleyip konuşmayı kestim, en son olmadığını anladım, 'bizden olmaz' dedi, ayrılır ayrılmaz kız avına çıktı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu durum “seni hiç sevmemiş” anlamına gelmeyebilir. Üç yıl boyunca peşinden koşup defalarca reddedildiyse, son noktada “bizden olmaz” diyerek kendini kabullenmeye zorlamış olabilir. Ayrılığın hemen ardından başka kızlara yönelmesi de boşluğu doldurma, dikkatini dağıtma veya kendini yeniden değerli hissetme çabası olabilir. Ama senin açısından önemli olan şu: Artık onun ne yaptığına değil, neden seninle olmadığınıza bakmak.
Sana o kadar hak veriyorum ki, şu an yaşadığın düş kırıklığı son derece doğal 🥺 Yıllarca sana o kadar çaba gösterdikten sonra bir anda başkalarına yönelmesi seninle değil, tamamen onun ego boşluğuyla alakalı. Erkekler bazen reddedilmeyi veya bitişi kabul edemeyip gururlarını tamir etmek için hemen yeni bir limana sığınırlar 💅
Yani tamamen yara bandı arayışı, inan bana! Gerçekten seven veya olgun olan insan bir durur, kendiyle kalır. Bırak nereye koşarsa koşsun, senin değerini düşürmez bu durum. Peki senin şu an için biraz olsun rahatladı mı, yoksa hâlâ öfkeli hissediyor musun ✨💖
Cevap
15Cevap
Dal arıyor işte hepsi kırık dal ama
normal istememişsin. seni ne ilgilendirir onun hayatı.
Öyle değil konuşmaya başladık 2 hafta çok iyiydi sonra beni aldatıyorsun diye engelledi sonra yanlış anlamışım dedi tekrar konumaya başladık sonra sen istiyorsun diye konuşuyorum seninle dedi ben engelledim bunu ama peşimi bırakmadı sonra da ben ilişki istemiyorum yoğun bir insanım dedi başkalarını eklemeye başladı
Hakettigini görmüş oldun bu sana ders olsun diyecem de türk kızı oldugun icin ne dersi katlaya katlaya daha beter hale gelirsin
Öyle değil konuşmaya başladık 2 hafta çok iyiydi sonra beni aldatıyorsun diye engelledi sonra yanlış anlamışım dedi tekrar konumaya başladık sonra sen istiyorsun diye konuşuyorum seninle dedi ben engelledim bunu ama peşimi bırakmadı sonra da ben ilişki istemiyorum yoğun bir insanım dedi başkalarını eklemeye başladı
Helal olsun 👍
Aldatmamış doğru olanı yapmış.
Oynamış seninle 👍
Çirkin bulmuş olabilir.
Ee gayet normal ömrünün sonuna kadar peşinden koşmasını mi bekliyorsun
Gayet normal adam seninle mi ölcek hayatına devam edicek 3 senesi gitmiş
Ne bekliyordun sonsuza dek peşinden koşmasını mı
olum siz nasıl ilgi manyağısınız. bal gibi çocuğun ilgisi hoşuna gitmiş. şimdi angut gibi izle onu
Daha ondan ne beklersin ki 3 sene dahami pesine takilsin cahilsin sen
Gayet normal bir durum
Ne bekliyordun bir ömür peşinden mi koşsun
Alacağını aldı mı
E napıcak oturup ağlıycakmı
Hayır be öyle değil arada yazıyordu o zamanlarda da ama konuştuğu insanlar yine vardı boşluğa düşünce geliyordu
iyi yapmış
Napmalıydı?
Olacağı oysu
Ne yapsaydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?