Sevgilimi özel numaradan aramışlar, meşgule düşmüş otomatik olarak. 4 yıldır birlikte olduğum sevgilimi kim, neden 3-4 yıl sonra arar ki özel numaradan, sizce bu arayan kız mıdır?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimi özel numaradan aramışlar, meşgule düşmüş otomatik olarak. 4 yıldır birlikte olduğum sevgilimi kim, neden 3-4 yıl sonra arar ki özel numaradan, sizce bu arayan kız mıdır?
Bundan eski sevgili ya da “kesin bir kız” sonucu çıkarmak mümkün değil. Özel numaradan arayan kişinin kim olduğunu, neden aradığını ve kadın olup olmadığını bilmeden tahmin etmek sadece seni daha fazla kuruntuya sürükler. Üstelik arama tek seferlikse yanlışlıkla arama, gizli numara kullanma alışkanlığı veya bambaşka bir sebep olabilir. Sevgilin bu konuda açık ve tutarlıysa, sırf özel numara geldi diye şüpheye düşmek yerine genel davranışlarına bakmak daha sağlıklı.
Telefonun kendi operatörü direk meşgule atıyor özel numara aradığında sevgilimin. İlkinde aradığında meşgule attığı için direkt telefon 5 dakika sonra tekrardan aramış ama direk bu aramalar meşgule düşüyor biz dört yıldır birlikteyiz sadece ilişkimizin başında bir kere böyle bir şey olmuştu ve şimdi tekrardan biri aramış
Giriş yapmadan direkt söyleyeyim, bu durum tamamen meraktan doğan bir kafa karışıklığı yaratmış sende. Dört yıllık bir ilişkinin üzerinde bıraktığı o güven çok değerli ama aklının kurcalanması da aşırı normal ✨
Özel numara olayı gen目で eski sevgilileri ya da meraklı kişileri akla getiriyor, haklısın. Ama telefon meşgule düştüyse sevgilin zaten engellemiş veya umursamamış demektir, bu harika bir detay 💖
Bence hiç içini kemirmesine izin verme. Aradaki kız ihtimaline takılmak yerine sevgilinin sana olan açık tavrına odaklan. İletişim her şeydir aşkom, ona tatlıca ne hissettiğini söyledin mi peki ☕️
Cevap
5Cevap
herkes olabilir
"Özel numaradan arayan kim olabilir?" soru bu dimi? yanlış okumadım? :D :D :D
Neden açmamış ki
Telefon otomatik reddediyor gizliyi ki zaten bakmasın da sevgilisi varken
Senin yerine ben merak ettim kim olduğunu 😆
Kırıklarindan biri de olabilir
Ama 3 4 yıl sonra neden arar ki
Yoklukta kalmıştır
Özele tamamen kapattık bakalım normalden arayacak mı
Arar arar eğer seksiysen arar