Eski sevgilim sosyal medyada yazıştığım kadını gördü ve ayrıldı, tekrar barışmak için ne yapabilirim?

Çok uzun süreli bir beraberliğimiz yoktu 4 ay civarında bir ilişkimiz vardı, ama hayatımda kimseyle onunla olduğu kadar iyi bir uyum yakalayamamıştım.

Kafa yapılarımız, mizah anlayışımız, müzik zevkimiz. Her konuda çok uyumluyduk. Her günümüzü beraber geçiriyorduk. Ve birbirimizden ayrı duramıyorduk.

Ondan önce sadece sosyal medyada konuştuğum bir kadın vardı, ama bir görüşme ya da fiziksel bir şey olmadan. Ki ilişkimiz ciddiyete binmeye başlayınca, sosyal medyadaki kişiyle konuşmalarımı azaltmaya başlamıştım. Fakat kız arkadaşım bu konuşmaları yakaladı ve benden ayrıldı.

Ardından 1'er hafta ara ile konuşmaya çalıştım ama her seferinde beni tersledi ve beni istemediğini söyledi. Çok kırıldığını söyledi. Özür dileyip, hatamın farkında olduğumu ve hatamı kabul ettiğimi söylediysem de nafile. Kendisi çok gururlu biri. Ve ben de bir süredir hiç yazmadım.

Ama her gün her an aklımda, yazsam bir dert yazmasam bir dert. Çıkıp kapısına gitmek, karşısına dikilmek istiyorum ama takıntılı biri olmak ya da öyle görünmek istemiyorum. Ne ya da neler yapabilirim?

Eski sevgilim sosyal medyada yazıştığım kadını gördü ve ayrıldı, tekrar barışmak için ne yapabilirim?